Hvad tilbyder vi?

Berkeley Berkeley åbner et agentur i Sant Cugat med henblik på at udvide det i forvejen omfattende boligkatalog hos det internale ejendomsmæglernetværk Berkeley Real Estate. Vi har kontor få kilometer fra Barcelona, hvorfra vi kan tilbyde den bedst mulige professionelle rådgivning ved køb og salg eller leje af luksusejendomme.

Vi har som udgangspunkt et detaljeret kendskab til det lokale ejendomsmarked, men derudover har vi også adgang til udvalget af ejendomme hos Berkeley Real Estate og dette firmas konsoliderede tilstedeværelse i 51 lande. Vi kan således garantere Dem, at Deres ejendom bliver lanceret stort ud samt succes bag transaktionerne, uanset om disse finder sted lokalt eller i et af de lande, hvor vores velrenommerede firma er repræsenteret. Vores service er baseret på tillid og maksimal fortrolighed.

De er som kunde den allervigtigste,og vores opgave er at drage omsorg for og lytte til Deres behov for at kunne imødekomme præcis Deres ønsker. Denne måde at drive ejendomsmæglervirksomhed på har gjort os til noget enestående inden for branchen, og som vi håber får Dem til at ringe på døren til Berkeley Berkeley og føle Dem i gode hænder hos os. Det er ikke for ingenting, at Berkeley Real Estate International har været på markedet i næsten et århundrede.

Vi forpligter os til altid at kunne tilbyde det bedste fra vores nye enklave i Sant Cugat, et lille område, som forener alle fordelene ved at bo direkte i kontakt med naturen og i nærheden af en kosmopolitisk storby af international betydning som Barcelona.