Upåklagelig duplex penthouse 116m2 Eixample

Hurtigt resume

Reference:
V0032SQ
Beliggenhed
08172
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Taglejlighed
Areal:
170 m2
Værelser:
4
Badeværelser:
3
  Se på YouTube

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español

Penthouse i Sant Cugat del Vallés.

Penthouse beliggende i det rolige boligområde Eixample-distrikt i Sant Cugat del Vallés, kun få minutter fra byens centrum, der giver adgang til alle de tjenester, der tilbydes af denne fredelige landsby Vallès Occidental.

Finca 2007 nylig bygget med høj kvalitet finish.

Gulv på ca. 170 m2 fordelt på to etager. I stueetagen områder dag. En fantastisk og komfortable hall giver adgang til flere områder af gulvet. Det er fordelt til den ene side, fuldt udstyret med høj kvalitet apparater og højre bred stue med adgang til en privat terrasse. Både køkkenet og stuen er alle udvendige med lys hele dagen. Vi finder også på denne etage et toilet, et separat vaskerum, og to eget dobbeltværelser, en af ​​dem. Rummelig og lys helt ydre.

Klatring duplex område, anden sal, finde et område fuld af natten, to store soveværelser med dobbeltsenge med eget badeværelse med skrå. Dobbelt en-suite på 30 m2 ca. hver.

I øjeblikket er der værelser, men kunne gives en anden anvendelse, såsom at de kan studere hall, multihal eller sekundær liv for børn. Begge soveværelser har eget badeværelse, og man har et varmt karbad.

Hele ejendommen er bygget med materialer af høj kvalitet. Villa i perfekt stand, mindre end 8 år. Air condition kanaler og opvarmning til naturgas. Alle blinds er automatisk og briller er dobbelt sikkerhed og akustisk. Videotelefon.

Med denne store og ædle gulv sælges også to komfortable parkeringspladser og et opbevaringsrum i bygningen. Bygning med få naboer.

Det har kommunale swimmingpool.

EU koster omkring 200 euro om måneden.