Uovertruffen placering

Hurtigt resume

Reference:
B00216SQ
Beliggenhed
08171
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Taglejlighed
Areal:
204 m2
Værelser:
3
Badeværelser:
3
CEE:
  Se på YouTube

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

Smuk penthouse i det bedste område i den rolige landsby Sant Cugat del Vallés. Golf betragtes som en af ​​de ædleste og mest eftertragtede områder ved elskere af den rolige og stille liv uden at glemme, at vi har alle de tjenester, der tilbydes af landsbyen 5 minutter. Fornemme boligområde.

Lejligheden har 204 m2 plus 65 m2 notarized hems (i dag anvendes til kontor). Lejligheden har en meget logisk og praktisk fordeling. Vi har en stor sal, der distribuerer to områder, fantastisk dag med tilstødende lounge med bibliotek (tidligere, dette bibliotek var et andet rum og kunne blive givet tilbage brugen af ​​værelset). Få adgang til en komfortabel terrasse med fantastisk udsigt over golfbanen og natur, der giver området.

Udstyret køkken, men til en reform, der er knyttet til en bred og udendørs vaskeri. Ved siden af ​​køkkenet fandt vi et rum, der er i øjeblikket bruges til spisning. Ved siden af ​​køkkenet områder og dage, vi har et toilet.

Lejligheden har tre soveværelser, alle rummelige. En master suite med dressing. Den anden har adgang til et badeværelse.

Gulvet er en kvist, tilbyder en hems øjeblikket kvist kontor område med et komplet badeværelse.

Fælles swimmingpool, tre parkeringspladser og et lagerrum bygget med gulvet.