Unikt hus i Floresta med direkte adgang til Collserola Park

Hurtigt resume

Reference:
B04311SQ
Beliggenhed
08171
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
980.000
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
339 m2
Grund:
1150 m2
Værelser:
7
Badeværelser:
3
CEE:
E

Share this property on Social Networks

Tour 3D

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

Hus på 339 m2 bygget på en grund på 1150 m2, med pool og stor veranda med smuk udsigt og direkte adgang til naturparken Collserola.
Huset ligger i et naturligt miljø og perfekt ro for elskere af natur og afslapning .

Det er fordelt på to etager på henholdsvis 117 m2 og 177 m2 som følger:

Første sal på gadeniveau, hvorfra du kommer ind i huset gennem en stor hal. Og hvor vi finder en spektakulær stue på 35 m2, med smuk pejs Milà, med direkte adgang til poolområde og stor veranda med fantastisk udsigt. Køkken på 15 m2, med høj kvalitet finish og Kupperbusch og Gaguennau apparater. Gæstebadeværelse og storslået suite med påklædningsværelse og boblebad med panoramaudsigt. Ideel til at afbryde og slappe af når som helst på dagen.

Gennem en fantastisk trappe toppet af et skærmtrykt display tilfælde, for at drage fordel af mere sollys, kommer vi ind på anden sal af huset bestående af 6 dobbeltværelser og to værelser komplet badeværelse med badekar. Bemærk at alle værelser er perfekt fordelt af en stor hall med indbyggede skabe.
Også på denne etage finder vi et stort område af vand, maskiner område (pool og vand akkumulator solpaneler). Og adgang til værelse aktiveret som kælder og opbevaringsrum. Endelig tyder på, at vi fra denne etage har adgang til en terrasse med professionelle foranstaltninger til at spille bordtennis og også en middelhavskov med hytte og dør, der giver adgang til Collserola Natural Park.

Huset er færdigt med al luksus detaljer, høj kvalitet catalansk stentøj, klimaanlæg, varme vinduer alunimino climalit og alarm.
Det har også et regnvand indsamlingssystem gennem slots i gulvet på verandaen og terrasser, hvorigennem det bruges vand og opbevares i to tromler på 15.000 liter kapacitet. Til senere bruges til at skylle Middelhavets haveskov.

Det har også 8 solpaneler til opvarmning af hygiejnevand, som er forbundet med et kredsløb, der når vandet når høje temperaturer, ved hjælp af en veksler varmes vandet af poolen


Ideelt hus både ved beliggenhed (2 km fra Golf Club, Equestrian Club og Tennis Club, 16 km fra Barcelonas strande, 20 km fra Barcelonas lufthavn og 16 km fra Sabadell Lufthavn (General Aviation). den symbiose der skabes mellem huset og naturen, der forstærker følelsen af ​​total forbindelse med miljøet, selv inden i huset.