Storslået villa på 700 m2

Hurtigt resume

Reference:
B04253SQ
Beliggenhed
08171
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
720 m2
Grund:
1000 m2
Værelser:
5
Badeværelser:
6
CEE:
F
  Download siden i PDF

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español

Storslåede villa på 700m2 og grund på 1000m2 med sydvendt have fordelt på 3 rummelige gulve, indrettet med udsøgt smag og med luksus finish.
Vi får adgang til dette spektakulære hjem ved en rummelig og lys sal, der giver adgang til den store stue med adgang til have og pejs, spisestue med store vinduer, stort køkken fuldt udstyret med high-end apparater og gæstetoilet. Også på denne etage har vi to andre storslåede rum, den omfattende Suite med påklædningsværelse og badeværelse med 2 brusere, en med boblebad og jacuzzi og et stort toetages kontor med biblioteksområde og udgang til terrassen.
På øverste etage finder vi 1 en-suite soveværelse med indbyggede garderobeskabe, 2 store soveværelser også med indbyggede garderobeskabe og to komplette badeværelser.
Nedre etage har vi serviceområde bestående af 1 værelse med badeværelse, vaskeri, parkering til 5 biler og maskinrum og afslapningsområde, der gør det op: Gym udstyret med maskiner, opvarmet saltvands pool med modstrømsmotor og motoriseret tæppe, zone af spil med sofaer, bar område med køleskab og opvaskemaskine, opvarmet vinkælder og store skydedøre, der giver adgang til den smukke have, der har et børneområde med træhus, plads til 2 biler og stor veranda.
Andre funktioner til at fremhæve: marmorgulve og parket, piped musik, intercom, alarm med kameraer, varmesystem og air condition af områder, møbleret og udstyret med alle de nødvendige husholdningsartikler i et hus. Klar til at flytte ind. Inkluderet i prisen vedligeholdelse (uden produkter) i haven og poolen. Tilgængelig i slutningen af ​​juni.