Storslået lejlighed ideel til familien

SANT CUGAT DEL VALLÉS (Parc central)

Hurtigt resume

Reference:
V0057SQ
Beliggenhed
08173
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Lejlighed
Areal:
130 m2
Værelser:
3
Badeværelser:
2
  Se på YouTube

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español

Bor i et af de bedste områder i Sant Cugat del Valles, i slutningen af ​​Parc Central og samtidig beliggende i et særdeles rolige omgivelser, fandt vi en ideel lejlighed for familier med børn.

Dette er en ejendom, som består af rum meget godt brugt og funktionelle med en stor spisestue, der skiller sig ud fra andre ejendomme, hvor vi har adgang til en pragtfuld terrasse med udsigt over swimmingpool med naturligt græs og træ kvalitet i en behagelig terrasse med chill-out område og komfortable fuldt udstyrede med elektriske apparater og adgang til vaskeri.

Hele lejligheden har elektriske persienner, garderobeskabe, glas anti-tåge spejle, aircondition, radiatorer, vandbeholder 160 liter solpaneler , elektriske markiser på terrassen, amerikansk eg snedkeri, udvendig snedkeri TECHNAL forstærket dør og høj sikkerhed grad 3 og kun 2 naboer per plante.

Lejligheden er i en fremragende stand, uden nogen form for reform og praktisk tilbage til at have kun fem år.

Det har 3 rummelige soveværelser og 2 fuldt udstyrede badeværelser, det ene med bruser og et badekar.

Det store soveværelse suite med indbyggede skabe og direkte adgang til det kommunale område, vi giver en følelse af absolut ro.

På den anden side af huset er soveværelserne af børn, med store vinduer med udsigt over gågaden, der løber gennem bagsiden af ​​bygningen, ved siden af ​​disse værelser er den badeværelse med badekar.

afslutter denne lejlighed gør det en fremragende løsning for dem, der søger en kombination af prestige, design, funktionalitet og komfort.