Spektakulære stueetagen af ​​100 m2 i Volpelleres.

Hurtigt resume

Reference:
B00003SQ
Beliggenhed
08171
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Stueetage
Areal:
134 m2
Værelser:
2
Badeværelser:
2
  Se på YouTube

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

Under helt nyt design med infinity pool.

I det bedste område i Volpelleres, 5 minutter FCG station, Monte del Pilar, fandt vi denne fabelagtige lavpunkt på 108 m2. Den indvendige indretning er udstyret med en lys stue på 30 m2, der åbner på en terrasse med udsigt over legepladsen og kører i retningen, der er knyttet til stuen er der et stort køkken med hvidevarer i de bedste mærker og top-niveau finish. På denne etage er to store soveværelser med dobbeltsenge, et en suite med store skabe.

Dør grad 3, samtaleanlæg med kameraet HD og fuld alarmsystem.

De fremragende kvaliteter fuldføre tilbuddet om denne store lave, såsom motoriserede persienner, home automation system, udvendig snedkeri TECHNAL, lamineret glas, indvendige skillevægge keramisk arbejde, lakerede døre, håndtag groEL, parketgulve af naturlige eg, LED belysning, klimaanlæg ved kanaler, centralvarme, indbyggede skabe lakeret hvid, sort granit gulv i Zimbabwe, Macael marmor fliser, vandhaner Hansgrohe , termostatisk bruser og alt næsten nye, da det er bygget i 2015.


udvendige funktioner den eneste pulje på taget omkring Sant Cugat, fortjener et luksushotel uden muligheden for at opbygge foran bygningen, vi nyder et stort grønt område foran huset med cykel kredsløb, løb og en legeplads.