Spektakulære hus 703 m2 Valldoreix

Hurtigt resume

Reference:
L0005SQ
Beliggenhed
08171
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
703 m2
Værelser:
8
Badeværelser:
5
  Se på YouTube

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español

Store hus leje i Valldoreix, Sant Cugat del Vallés.

Spektakulære hus til leje beliggende i den mest roligt boligområde den vidunderlige by Valldoreix (Sant Cugat del Vallés).

Enten mod solen og i direkte kontakt med naturen roligt område. En 5 minutters gang fra FFGG (jernbanerne i Generalitat de Catalunya), og med en vidunderlig udsigt over naturparken Collserola.

Et stort hus på 703 m2, der bor i en storslået grund på 835 m2 med privat pool. Hus meget komfortable med store rum. Huset er fordelt på 4 etager (talt kælderen).

I stueetagen er der en stor og rummelig stue på 60 m2, lige ved siden af ​​selvstændigt finde spisestuen. Alle disse værelser er udvendige med naturligt lys. På samme etage er det åbne køkken med spiseplads inkluderet. Fuldt udstyret udendørs køkken med naturligt lys. Nedenunder er der også et dobbeltværelse en suite. Nær køkkenet er helt uafhængig og naturlig ventilation vaskeri.

På første sal, en ædel værelse område, er fordelt således: 6 soveværelser, tre soveværelser med dobbeltsenge, et enkelt soveværelse, et soveværelse med dobbeltseng en suite og vigtigste soveværelse suite. Vi finder også et badeværelse, der tjener dobbelt-og enkeltværelser, som ikke er suiter.

Øverst, det område af loftet, er der en stor multipurpose værelse, pool område i øjeblikket med en lille terrasse. Lige ved siden af ​​et stort kontor, som kan give dig de nødvendige forsyninger, game room, multipurpose værelse, børn værelse, osv ..

I kælderen er der et spillelokale med billard og bordfodbold for børn af huset. Fundet i samme kælder en tjeneste værelse og et badeværelse. Der er også privat parkering for fire biler.

Huset har gas varme og aircondition.