Spektakulære design hus 563 m2

Hurtigt resume

Reference:
V0038SQ
Beliggenhed
08195
Sant Cugat Del Vallés
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
563 m2
Værelser:
7
Badeværelser:
5
  Se på YouTube

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

Fantastisk design hus til salg i Sant Cugat del Vallés (Mirasol) - Stor mulighed !!

Spektakulære design hus fordelt på to etager. Hus på 563 m2 på en grund på 1.206 m2. House of 1989, men med en meget moderne og innovativt design, generøse rum og materialer af høj kvalitet.

Huset har kun to etager, komfort og luksus til rådighed for få. Ejendommen har over 500 m2 stor grund med pool og privat have.

Det er fordelt på følgende måde: I stueetagen er der en stor stue med adgang til privat have. Vi har også et stort fuldt udstyret køkken med separat spiseplads i køkkenet for måltider daglige køkken. Køkkenet har store vinduer, der giver rummet masser af naturligt lys. Integreret område i køkkenet grill. På denne etage er der to soveværelser med dobbeltsenge, en suite. Vi fandt også en generøs soveværelse med fuld bad. Nær køkken, og på samme etage, vi vaskeri område, en stor multipurpose værelse og parkering til 4 biler. Selvfølgelig er der et toilet i stueetagen for gæster.

I et anlæg, ædle område af værelser, har vi det største soveværelse suite med påklædningsværelse og badeværelse med bruser og badekar. Det store soveværelse har adgang til en privat terrasse på 20 m2. På denne etage er der 3 dobbeltværelser, en suite. De to andre soveværelser deler et badeværelse.

Huset har en meget god grund mod solen, privatlivets fred, respektere naboerne. Meget tæt på FGC (Ferrocarriles de la Generalitat).

Gas varme, aircondition, alarm, parketgulve, privat pool og pejs i stuen.