Spektakulære design hus 433 m2

Hurtigt resume

Reference:
V0052SQ
Beliggenhed
08195
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
433 m2
Grund:
700 m2
Værelser:
5
Badeværelser:
5
  Se på YouTube

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español

Spektakulære hjem design, kvalitet og en fantastisk udsigt.

Kan snigskytteriffel i roligt område med smuk udsigt, er dette pragtfulde hus bygget i 2011.
Ideel for elskere af design og arkitektur, bygget på en grund på 700 m2. ideelt orientering, privatlivets fred og enestående udsigt over Vallés og Collserola. Bemærk lysstyrken for alle sine rum og kvaliteten af ​​dens finish.
Instabus KNX intelligent home automation system, der styrer reduktion af energiforbruget, lysstyring, persienner og markiser, air condition, nærvær og indbrudsalarm, styring af vand eller gas lækage og den direkte tilslutning af alarmcentraler. Udvendig snedkeri, interiør bøg fordampet, Super Gradhermetic persienner, akustisk, termisk og forsegling og marmor badeværelse suite isolation.
Det har også vægmaleri gaskedel Buderus kondens Logamax med uafhængige vandtank Logalux og kvalitet faciliteter til at garantere en meget rationel og kontrolleret forbrug.
Gulvvarme og klimaanlæg kassette type.
Har pre-installation for lift og indre pejse.
Ydervægge med hegn på betonfundament og jerntæppe smedejern.

Ejendommen er fordelt på 4 komfortable halve niveauer og stor terrasse, du adgang til den gennem en stor garage til 3 biler, hvor vi også finder faciliteter og en lille vingård.

Den største sal består af en stor stue fuld af lys og udgang til haven, swimmingpool og solarium værelse.
Spisestuen forbinder til en moderne og rummeligt køkken også med udgang til terrasse og vaskeri og strygning. 1 badeværelse har også gratis 6 m2, nær distributør af trappen.

Ovenpå er vi master bedroom suite på 70 m2 studie byder på en lounge med pre-installation af pejs dressing og badeværelse, 2 soveværelser med dobbeltsenge med eget badeværelse og en undersøgelse kontor.
Det har 34 m2 terrasser på begge sider.

Kælderen består af 177 m2 i en rummelig multihal til motionscenter eller spa.
Soveværelse med badeværelse, kælder og 15 m2 lagerplads center faciliteter og kontroller.

Det har en lavere etage med soveværelse og badeværelse.

På øverste etage finder vi en stor terrasse på 107 m2 fire vinde med enestående udsigt.

Beliggenhed beskrivelse:

Beliggende i Central Parc (Can Mates), en af ​​de bedste områder i Sant Cugat, et par minutters gang fra togstationen til byens centrum og lokale butikker. Højden af ​​lejligheden kan du nyde en enestående udsigt over hele Valles.

Den strategiske placering af huset giver os mulighed for at nyde den største grønne områder i vores by, en park på over 72.000 m2 fyldt med forskellige plantesorter, brede græsplæner, legepladser og cykelstier til at nyde gåture, sport eller slappe af i et privilegeret område.

Kan Mates Park er en af ​​de største parker i Catalonien, med den mest omfattende haven omkring Sant Cugat 21 acres. Kan Mates er kontinuitet mellem Central Park og parker alt 28 hektar.

Central Park dækker et areal på 7 ha og i tiden til 1360 træer blev plantet. I betragtning af dets størrelse og dets design, denne nye park Sant Cugat beregnet huske den ikoniske Central Park i New York.

Som for kvarteret, begyndte han arbejdet på hvad var at være et nyt område af Sant Cugat siden 1989, selv om det var ikke før 1993, at de første bygninger blev bygget i nabolaget.