Smukke hus 502 m2

Hurtigt resume

Reference:
V0058SQ
Beliggenhed
08171
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
502 m2
Grund:
605 m2
Værelser:
5
Badeværelser:
4
  Se på YouTube

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

Denne eksklusive hjem på over 502 m2 bygget på en grund på 605 m2, skiller sig ud for rummelighed og bygges med high-end finish i alle værelser.

På stueetagen er der en spektakulær og unik lobby med dobbelt højde, hvor marmor og træ er hovedpersonerne, og som fordeler værelserne efter deres funktion.
I det vestlige orienterede finder vi den levende område, klart adskilt i to sektioner: stue med pejs, vigtigste spisestue med direkte adgang til have og pool og den hyggelige store køkken er udstyret med top apparater markedet har direkte adgang til haven og pool.
I denne del orienteret haft et dobbeltværelse, udstyret som sådan, et andet rum er udstyret som et kontor og et badeværelse med bruser.
På denne etage elevatoren, der giver adgang til hele huset er paneleado med afrikansk Bubinga træ og gateway til ejendommen er forstærket med maksimal sikkerhed.

Kælderen har et stort rum med mulighed for tre værelser, hvor der i øjeblikket en stue, en vinkælder, to værelser til tjenester, en stor stue med gaskomfur og brænde.

Garagen Indgangen indiske slip sten har plads til 5 biler.

Detaljer som elevator, der forbinder alle etager, baggrundsmusik i hele huset, baby sikkerhedssystem, centralstøvsuger, elektriske persienner og markiser er det punkt forskel, der adskiller den fra andre hjem. Beliggende på en grund på 605 m2 dette hus har en storslået have med naturligt græs, vulkanske sten områder og en stor privat swimmingpool med en chill out.

Det er muligt at også anskaffer det tilstødende hus med samme kendetegn på en 20 m2 større.

Beliggende i centrum af Mirasol, en blok fra skolens Forge, fodboldbane og Civic Center Mirasol nabolag 10 minutter fra togstationen i Mirasol, markedet, butikker og underholdning områder.
Dens enestående beliggenhed gør denne ejendom ideel for familier, der ønsker at gøre den ideel til primære bopæl stille.