Smukke engelsk stil hus i Mirasol

Hurtigt resume

Reference:
B00048SQ
Beliggenhed
08171
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
310 m2
Grund:
960 m2
Værelser:
4
Badeværelser:
3
CEE:
  Download siden i PDF

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español

Storslået engelsk stil hus ved 4 vinde på 310 m2 på en grund på 960 m2. Beliggende i boligområde Mirasol meget godt forbundet, kun 5 minutter fra FCCG station, shoppingområde og La Farga skole. Omgivet af en imponerende have omgivet af træer med grillplads og swimmingpool.

Vi kommer ind i huset gennem en stor hal, hvor vi finder den rummelige og solrige stue på 40 m2 med smuk pejs og store vinduer fra som du kan se den smukke have, der omgiver huset. Ud over at øve køkken med adgang til baghaven, som igen fører os til poolområdet, veranda og grill. Gratis toilet og praktisk indbygget skab med stor kapacitet

Vi kommer ad trapper til anden sal af huset til natområde fordelt i tre rummelige dobbeltværelser, en suite med komplet badeværelse. Bemærk at alle værelser har rummelige og funktionelle indbyggede skabe. Derudover på denne etage er der også et andet komplet badeværelse, der serverer de to soveværelser med dobbeltsenge.

Allerede på tredje sal af huset modtager vi en spektakulær loft med smukke trælofter, der giver det en meget varm atmosfære og hyggeligt. Dette loft er opdelt i to forskellige rum, hvor der i øjeblikket er et stort rum (tidligere fordelt i to enkeltværelser), et badeværelse og et bølgende område til studier.

Bemærk at i garageområdet i huset med kapacitet til to biler, er påklædningsområdet og toilet til poolen, meget praktisk om sommeren, så du kan nyde godt af udendørs faciliteter uden at have adgang til hovedhuset.

Kvalitetskort, parketgulve, tømrerarbejde aluminium udvendig, varme klimaanlæg og elektriske skodder.

Vi vil være glade for at vise dig dette vidunderlige hjem.