Smuk villa til leje i Mirasol

Hurtigt resume

Reference:
B04212SQ
Beliggenhed
08171
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
426 m2
Grund:
800 m2
Værelser:
5
Badeværelser:
4
CEE:
E
  Download siden i PDF

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

Charmerende hus til leje af 420m2 beliggende i Mirasol - Mas Janer af stor flad grund på 800m2. Fordelt i 2 etager og garagegulv. På første sal har vi stor hal med garderobe, lys stue på 45m2 med pejs og udgang til den storslåede veranda på 40 m2, fuldt udstyret køkken med tilknyttet vandområde, badeværelse og et soveværelse. På anden sal har vi en suite med terrasse og stort badeværelse med hydromassagedusin og sauna, to soveværelser med dobbeltsenge, et enkelt og et badeværelse. Alle værelser har indbyggede skabe. I kælderen er der rigelig parkering til 4 biler, spillelokale, badeværelse, opbevaringsrum og værktøjsområde. Udenfor: Storslået have med stor pool, grillplads, omklædningsrum og våbenhus. Høj kvalitet finish, parket, marmor, egetræsarbejde, gas radial opvarmning, climalit kabinetter, keramiske badeværelser og aircondition.

Sant Cugat del Vallès er en by beliggende få kilometer fra Barcelonas hovedstad, der tilhører Vallès Occidental-regionen. Dens monumentale arv, ledet af sit gamle benediktinske kloster, er omgivet af smukke naturlige landskaber.

Sant Cugat del Vallès er et privilegeret sted fra det naturlige synspunkt. Central Park, der ligger i centrum af byen, bliver byens grønne lunge. Og tæt ved er Collserola Park, betragtes som en af ​​de største storbyparker i verden.
Sant Cugat har i dag 12 offentlige børnehaver og grundskoler, 5 sekundære offentlige institutter, 7 samordnede centre og 5 privatejede.

San Cugat krydses af tre motorveje, AP-7, B-30, som løber parallelt med den forrige og C-16, de velkendte Vallvidrera tunneler, der giver dig mulighed for at nå centrum af Barcelona om 10 minutter. Derudover er Sant Cugat forbundet med Barcelona med jernbane.