Smuk penthouse af design 134 m2

Hurtigt resume

Reference:
B00006SQ
Beliggenhed
08171
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Taglejlighed
Areal:
134 m2
Værelser:
3
Badeværelser:
2
  Se på YouTube

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

PRECIOUS loftet af DESIGN

I det bedste område i Volpelleres, 5 minutter FCG station, Monte del Pilar, finder vi denne duplex penthouse på 134 m2, det giver de bedste udsigt over Vallés. Den indvendige indretning er udstyret med en lys stue på 30 m2, der åbner på en stor terrasse med fremragende udsigt sydvendt knyttet til loungen finder vi et køkken med hvidevarer i de bedste mærker og top-niveau finish.
På denne etage er de tre rummelige soveværelser med dobbeltsenge (tidligere 4) for adgang for en storslået møbelhandler Carré.
Den store suite har et brusebad med automatisk kontrol kolorimetri af farver til at skabe forskellige miljøer i brusebad.

Dør grad 3, samtaleanlæg med kameraet HD og fuld alarmsystem.
De fremragende kvaliteter fuldføre tilbuddet om Denne store loftsrum, såsom motoriserede persienner, home automation system, udvendig snedkeri TECHNAL, lamineret glas, keramiske indvendige skillevægge arbejde, lakerede døre, håndtag groEL, flydende parketgulve af naturlige eg, LED belysning, klimaanlæg ved kanaler, opvarmning Central, garderobeskabe lakerede hvide, sort granit fortovet Zimbabwe Macael marmorfliser, Hansgrohe vandhaner, termostatisk bruser og alt næsten nye, da det er bygget i 2015.


udvendige funktioner den eneste pulje på taget omkring Sant Cugat, fortjener et luksushotel uden muligheden for at opbygge foran bygningen, så vi nyder et stort grønt område foran huset med cykel kredsløb, løb og en legeplads