Rækkehus 300 m fra Club de Golf Sant Cugat

Hurtigt resume

Reference:
B00010SQ
Beliggenhed
08171
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
244 m2
Grund:
586 m2
Værelser:
5
Badeværelser:
2
CEE:
  Se på YouTube

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

Drømmen om enhver golfspiller, Golf Club Sant Cugat 300 m2 af huset, ramte drev !!!

Spektakulære rækkehus i næsten 400 m2 fælles grund på 4,348 m2. Huset er opdelt

4 etager meget godt fordelt og syd orientering.

Ved hovedindgangen, hvilket glæder os en storslået oliventræ, er der en stor hall med monteret høflighed. Til venstre for den overdækkede parkering, er tjenesten rum med naturligt lys placeret. Til højre i salen det er designet i en rummelig værelse som fitnesscenter, sauna og brus. Og på denne etage kan du få adgang til elevator, der tjener alle etager.

På første sal har vi et stort køkken med udsigt over den 2. hullers golfbane, og inden for samme rum. Det har elektriske apparater, stuk vægge i antracitgrå og alle detaljerne i opskalere køkken med masser af naturligt lys hele året.

I det næste rum er placeret et dejligt bibliotek - studie med udsigt over bjergene. På denne etage gæsten badeværelse er placeret ved siden af ​​spisestuen til 6 personer i dobbelt højde.

Efter trappen til værelset, vi ankom til rummelig stue med adgang til den store terrasse og samfund område, dette har en store centrale pejs og store vinduer, der giver adgang til sommer spiseplads og Chill Out

På anden sal er soveværelse, med tre helt udvendige soveværelser, et påklædningsværelse og badeværelse færdig i grå marmor.

På øverste etage, med storslået udsigt over hele Vallès, fordi en af ​​de højeste punkter i området, finder vi den største suite med et stort påklædningsværelse, badeværelse og udgang til nord og syd to pragtfulde terrasser , den ene med udsigt over området og over det kommunale område og den tilstødende skov. I sidstnævnte fandt vi en lille byhave nyttig.

Det har en stor pool i en fuldt vedligeholdt kommunale område, der tjener gruppen af ​​ti naboer, der udgør komplekset.Beliggenhed beskrivelse Beliggende i et af den mest privilegerede af Sant Cugat, områder er en af ​​de bedste placeringer af alle de mennesker. En 300 m fra klubhuset til golfbanen, 460 m fra FGC stationen Valldoreix, 650 m fra apoteket Can Cadena, 200 m2 skolen "El Pinar", tæt på centrum af Sant Cugat og Hestevæddeløb de Collserola. Et privilegium af ejendomsretten.