Lejlighed til leje i Mirasol

Hurtigt resume

Reference:
B04237SQ
Beliggenhed
08171
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Lejlighed
Areal:
109 m2
Værelser:
4
Badeværelser:
2
CEE:

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español

Lejlighed til leje af 100m2 i Mirasol nær stationen og tjenesterne. Huset har en stor stue på 25m2, stort udstyret køkken, en suite med indbyggede garderobeskabe og badeværelse, to soveværelser med dobbeltsenge, et enkeltværelse, et badeværelse og en terrasse på 20m2. Vi har også garderobe i hall og air condition.

Det har en parkeringsplads og fælles område med pool. Huset ligger meget tæt på FGC, Services, General Hospital og adgang til A-7, B-23 og C-16.

Sant Cugat del Vallès er en by beliggende få kilometer fra Barcelonas hovedstad, der tilhører regionen af den vestlige Vallès. Dens monumentale arv, ledet af sit gamle benediktinske kloster, er omgivet af smukke naturlige landskaber.

Sant Cugat del Vallès er et privilegeret sted fra det naturlige synspunkt. Central Park, der ligger i centrum af byen, bliver byens grønne lunge. Og tæt ved er Collserola Park, betragtes som en af ​​de største storbyparker i verden.

A Sant Cugat har i dag 12 offentlige skoler til tidlig barndom og grundskole, 5 offentlige gymnasier, 7 subsidierede centre og 5 privatejede skoler.