NY KONSTRUKTION i Valldoreix

Hurtigt resume

Reference:
B04114SQ
Beliggenhed
08171
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
650.000
Type ejendom:
Areal:
538 m2
Grund:
1231 m2
Værelser:
5
Badeværelser:
5
CEE:
  Download siden i PDF

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español

Det er et fritliggende hus på 538 meter bygget på en grund på 1530m2 uregelmæssig rektangulær form og hoved nord-syd orientering. isoleret i overensstemmelse med 1 kælder, med 121,5m2 garage, service værelse, lagerhus, moderne kælder og hammam (tyrkisk bad) og toilet.
1 stueetagen består af stue på 120m2 med stort køkken og to soveværelser med dobbeltsenge en suite af 23m2, en af ​​dem med påklædningsrum.
Etage over jorden, 3 værelser i suite på 20,15 og 16 meter med en terrasse på 20 meter. indskrevet på et plot på 1530.24 m2 og 538 meter bygget uregelmæssigt rektangulært form og hoved nord-syd orientering.
Det foreslås som et sæt af tre bind i form af et kryds. En base af halvbegrabet beton, et centralt volumen, der udvikler sig i stueetagen i dobbelt højde og to sidevolum med to etager, løst med strukturelle træpaneler. Omslaget på de to laterale strimler er vegetativt, og dækslet på den centrale strimmel er færdigt med graveller og understøtter solpanelerne.
Vægten af ​​stueetagen og gulvet 1 er omgivet af en struktur af perimeter træ af firkantet plante, delvis uafhængig, fri på taget, som tjener som støtte til solbeskyttelse, bestående af persienner, der dækker nord- og sydfacaderne.
Facaden er løst med et lag behandlet sort fyrretræ. Husets udvendige skinner er af type X-TEND sort finish.
Lager, opbevaringsrum, elevator, radial gulv, central air condition
Du kan erhverve sol + projektarkitekt betalt + nedrivning + byggelicens betalt til denne pris
tøv ikke med at ringe til os for mere information