Noventistiske hus fuldstændig renoveret

Hurtigt resume

Reference:
B00033SQ
Beliggenhed
08171
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
1.250.000
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
387 m2
Grund:
2082 m2
Værelser:
6
Badeværelser:
3
CEE:
E
  Download siden i PDF

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

Indtastning af denne fantastiske noventistfinca, fuldstændig renoveret i 1990, findes på en grund på 2082 m2 fordelt på forskellige terrasser med en have med mere end 100 forskellige arter bragt fra forskellige lande i et roligt miljø og nyder en smuk udsigt over Montserratbjerget .

Det skiller sig ud af et moderneistisk tidsrum af 1930, hvor stilens stil er blevet opretholdt. Indtastning af huset finder vi en dejlig hal med hydrauliske gulve ved indgangen, der giver amplituden til huset en trætrappe, der forbinder de to etager .

På gulvet har vi to forskellige værelser, stue hvor du kan nyde en pejs, der giver varme til værelset og spisestuen hvor vi inviterer til at holde de lange borde med adgang til en stor terrasse.

Fra køkkenet kan vi få adgang to meget forskellige områder, terrasse på 65 m2 for at nyde den vidunderlige natur af solnedgangen gør chill ud og ned til kælderen finder vi en vinkælder at tilbringe de eftermiddage varme sommer ud over et dobbeltværelse, et badeværelse, et kontor og et lille bibliotek.

Fra hallen del af en trappe, der går op til anden sal hvor vi finder et område med åbent kontor, 4 dobbeltværelser og to badeværelser foret med træ for at gøre dem mere hyggelige.

Alle værelser er udvendige og store vinduer, de to pejse er forbundet med varmesystemet, ejendommen har en garage til 2 biler, en kælder, en meget flot veranda , to differentierede områder med pergolaer og grill i stor grund på 2.082m2