Wonder of Modernist House

Hurtigt resume

Reference:
B03649SQ
Beliggenhed
08171
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
1.800.000
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
303 m2
Grund:
906 m2
Værelser:
6
Badeværelser:
2
CEE:
G
  Download siden i PDF

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

Modernistisk ejendom fra 1930, i oprindelig stand ca. 5 minutters gang fra FGC-stationen Sant Cugat del Vallès og 10 minutter i bil fra Barcelona. Beliggende i en meget eksklusiv enklave og i et af de bedste boligområder i Sant Cugat del Vallés.

Huset har umiskendelige detaljer om tiden, f.eks. Højt til loftet med lister, vidunderlige hydrauliske mosaikgulve, solrige tribune og modernistisk træværk .

En flot trappe byder velkommen til huset, som efter åbning af hoveddøren vil en stor hal give os adgang til resten af ​​den. En stor og lys stue med adgang til en hyggelig spisestue og andre værelser, som vi kan tilpasse som kontor, soveværelse eller spillerum. Denne etage har også et rummeligt uafhængigt køkken med adgang til bagsiden af ​​huset og dens have.
Allerede på anden sal fører en stor distributør til fire værelser, tre af dem fordobler, en suite med omklædningsrum og en anden intim.
I en sidste dør vil trange trapper give plads til et charmerende sted, der vil gøre tiden stille. Godt selskab og udsigt fra taget gør lejligheden til et uforglemmeligt øjeblik.

Grunden på ejendommen på 906 m2 har egen parkering og opbevaring.