Majestic Mansion drøm

Hurtigt resume

Reference:
B00115SQ
Beliggenhed
08171
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
942 m2
Grund:
1168 m2
Værelser:
7
Badeværelser:
7
CEE:
  Se på YouTube

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

Imponerende tårn på næsten 1.000 m2 hus på en grund på 1.200 m2 fordelt på flere arkitektonisk organer.
Bare kom, indser vi den store ejendom, som åbner vores øjne, vi går på en marmor gulv, efterlader en spektakulær pulje til højre med den omvendte form af gulvet i huset. Ved siden af ​​hende en chill-out zone og den ledsagende sommer spisning. En stor mur af bambus på dette område giver os en større grad af privatlivets fred. Efter bambus kom til en legeplads.
Ned brostensbelagte rampe, placeret én efter én for at give den engelske luft, vi fik til parkering for 6 biler, maskiner området pool, et stort vaskerum, et depositum på 10.000 liter vand depositum på 1.000 liter propan, spildevand, rumopvarmning og køling maskiner, maskine plads til elevatoren, et stort bryggers, et soveværelse med badeværelse for tjenesten, der er knyttet til et stort værelse vask og strygning. På denne samme etage er der et stort lager ved siden af ​​elevatoren og trappen til øverste etage. Ved siden af ​​lageret fundet en storslået teater med en stor skærm og projektor skræddersyet pladser til Figueras hjem til 10 personer og et badeværelse med bruser.
På denne etage er der en vedhæftet egenskab på ca. 100 m2, med en stor stue, 2 soveværelser og et badeværelse, ideel til vores forældre, en anden lille familie, osv ...
Hovedindgangen glæder os med antikke dørhåndtag lavet af bronze, der giver os adgang til en stor sal med udsigt over lavere sommer spisning og beskyttet af en anti vandal ruder ophold. Knyttet til dette rum finder vi et dejligt køkken med udsigt den nordlige del af huset, med områdebaserede fade off spisestue med blå vægge og glas skydedør for privatlivets fred. Næste vi får en stor stue på 90 m2 med en spektakulær marmor pejs italiensk domstol. Hele planten har et stort antal indbyggede garderobeskabe, møbleret høflighed tjeneste periode, med tjeneste dør, rengøring område, bibliotek knyttet til stuen og hvid marmor trappe med blå tæppe for adgang til den øverste etage. Dette anlæg har direkte fodgængere adgang til parkering.
På anden sal, får vi den sovende område med 5 soveværelser en suite. Master af anlægget er beskyttet af pansrede uafhængige sikkerhedssystemer af anti hacker, et stort påklædningsværelse med perioden ejendom døren glæder os, ved siden af ​​en grå marmor badeværelse med bruser indsat i pladerne , spabad, toiletbord og nat lys i undtagelsestilstand som luksus hoteller og udvendige vinduer. Det store soveværelse suite, vi har en stor terrasse med udsigt over poolen, hvor en ekstern skab skjuler en nysgerrig skomager, på venstre side af den store seng finde et studie med en storslået bibliotek.
På tredje sal, hvor vi adgang gennem en drop-down stigen båd, vi når en storslået loftsrum på over 80 m2 med bordfodbold, billard, dart, køleskab, bar, læsepladser, og et træningscenter med spejl, endelig en stor multipurpose værelse med mere end en nytteværdi . Det er skjult en hvælving til at beskytte store stykker såsom malerier og kunstværker. Dette værelse har en håndvask
Generelle egenskaber af ejendommen.
Huset har klimaanlæg og individuelt kontrolleret varme i hele ejendommen. 40 cm vægge med luftkammer, trægulve i hele ejendommen, kunstneriske pejs i hvid marmor, automatisk kontrol af elektriske persienner i hele huset og individuelt og områder. Udendørs brolægning brosten og hvid marmor, indbrudstyv glas, termoruder, alle udvendige værelser, tv i alle rum, automatisk vanding hele haven, pansrede døre dobbelt system, vandpumpe, installeret kapacitet, 31,5 kw og udendørs belysning ved bevægelse detektor celler.


Placering 10 minutter fra downtown Barcelona.
Det er beliggende i et af de mest eksklusive områder i Valldoreix, i stuehuset Roses, 280 m fra herregården Valldoreix, 300 m CAP Valldoreix, 400 m skole The Forge, 500 m Valldoreix station, 1 km fra Club de Golf de Sant Cugat, 1,2 km fra Mercadona og 2 km fra Junior Club. En virkelig fremragende beliggenhed.