Majestic Mansion 942 m2 drøm

Hurtigt resume

Reference:
B01446SQ
Beliggenhed
08171
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
942 m2
Grund:
1168 m2
Værelser:
7
Badeværelser:
7
CEE:

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

Imponerende tårn hus på næsten 1000 m2 på en grund på 1.200 m2 arkitektonisk fordelt i flere organer.

Bare kom, vi indser stor ejendom, der åbner vores øjne, vi gik på en marmor gulv forlader en spektakulær pulje på højre med den omvendte form af gulvet i huset. Ved siden af ​​hende en chill-out område og sommer spisning ledsage det. En stor mur af bambus i dette område giver os en større grad af privatlivets fred. Efter bambus ankom en legeplads.

Ned ad rampen brosten, placeret en efter en for at give den engelske luft, nåede vi parkering for 6 biler, maskiner område af poolen, et stort vaskerum, et indskud vand på 10.000 liter propan tank på 1.000 liter, spildevand, maskiner rumopvarmning og kulde, maskinrummet på elevatoren, et stort rent værelse, et soveværelse med badeværelse for tjenesten, der er knyttet til et stort værelse vask og strygning. På denne etage er der en stor kælder ved siden af ​​elevatoren og trappen til øverste etage. Ved siden af ​​lageret fundet en storslået teater med en stor skærm og projektor sæder skræddersyet af Figueras hus til 10 personer og et badeværelse med bruser.
På denne etage er der en vedhæftet egenskab på ca. 100 m2, med en stor stue, 2 soveværelser og et badeværelse, ideel til vores forældre, en anden lille familie, osv ...

hovedindgangen glæder os med antikke dørhåndtag lavet af bronze, der giver os adgang til en stor sal med udsigt lavere og sommer spisning beskyttet af en vandal glas ophold. Knyttet til dette rum fandt vi et dejligt køkken med udsigt den nordlige del af huset tjener område ved siden af ​​de spise-retter med blå glasvægge og skydedør for privatlivets fred. Næste får vi et stort værelse på 90 m2 med en spektakulær marmor pejs italiensk domstol. Hele planten har en lang række af indbyggede skabe, møbleret høflighed tjeneste periode, med tjeneste dør, rengøring område, bibliotek knyttet til stuen og hvid marmor trappe med blå tæppe for adgang til den øverste etage. Dette anlæg har direkte adgang til parkering fodgænger.

På anden sal, får vi den sovende område med 5 soveværelser en suite. Master af anlægget er beskyttet med pansrede og uafhængige sikkerhedssystemer af anti hacker, et stort påklædningsværelse med periode ejendom døren glæder os, sammen med et komplet badeværelse i grå marmor, med bruser indsat i pladerne , boblebad, toiletartikler og udrykningsblink nat som luksus hoteller og udvendige vinduer. Det store soveværelse suite, har vi en stor terrasse med udsigt over poolen, hvor en ekstern skab gemmer på en nysgerrig skomager, på venstre side af den store seng fandt vi et studie med en storslået bibliotek.

På tredje sal, hvor adgang via en drop-down stigen båd, kom vi til en storslået loftsrum på over 80 m2 med bordfodbold, billard, dart, køleskab, bar, læsepladser, og et motionscenter med spejl, endelig en stor multipurpose værelse med mere end én nytte. Det er skjult en stor hvælving til beskyttelse af store stykker såsom malerier eller kunstværker. Dette værelse har en håndvask

Generelle egenskaber af ejendommen.

Huset har klimaanlæg og individuelt kontrolleret varme i hele ejendommen. 40 cm vægge med luftkammer, trægulve i hele ejendommen, kunstneriske hvid marmor pejs, automatisk kontrol af elektriske skodder i hele huset og individuelt, og områder. Uden brosten fortovet og hvid marmor, indbrudstyv glas, termoruder, alle udvendige værelser, satellit-tv i alle rum, automatisk vanding hele haven, pansrede døre dobbelt system, vandpumpe, installeret kapacitet, 31,5 kw og udendørs belysning ved bevægelse detektor celler.placering 10 minutter fra centrum af Barcelona.
det er beliggende i et af de mest eksklusive områder i Valldoreix, i stuehuset Roses, 280 m fra herregården Valldoreix, 300 CAP Valldoreix m, 400 m skole La Farga, 500 meter fra stationen Valldoreix, 1 km fra Golf Club Sant Cugat, 1,2 km fra Mercadona og 2 km fra Club Junior. En virkelig fremragende placering.