Storslået hus til leje nær golf og tjenester

Hurtigt resume

Reference:
B04210SQ
Beliggenhed
08171
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Rækkehus
Areal:
460 m2
Grund:
550 m2
Værelser:
6
Badeværelser:
5
CEE:
E

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

Rækkehus til leje af 440m2 fordelt på 3 etager i et af de bedste områder i Sant Cugat og med overvågning .. I stueetagen finder vi en stor entré, et værelse, et toilet og parkering til to biler. På første sal har vi en stor stue på 50m2, køkken med nyrenoveret ø på 35 m2 fuldt udstyret og med adgang til sommeren spisestue. Service værelse med badeværelse, toilet og lysthus med store vinduer
På anden sal har vi suiten med rummeligt badeværelse og tre soveværelser med dobbeltsenge med indbyggede skabe, et badeværelse og et skoskab i gangen.
På tredje sal , loft på 80 m2 med masser af lys.
Huset har også en varmtvandsbeholder, gasvarme, klimaanlæg og saltpool.

Ejendommen ligger kun 200 m fra Golf Clubs hovedkvarter og i et overvåget område (sikkerhed).
Sant Cugat del Vallès er en by beliggende få kilometer fra Barcelonas hovedstad, der tilhører regionen Vallès Occidental . Dens monumentale arv, ledet af sit gamle benediktinske kloster, er omgivet af smukke naturlige landskaber.

Sant Cugat del Vallès er et privilegeret sted fra det naturlige synspunkt. Central Park, der ligger i centrum af byen, bliver byens grønne lunge. Og tæt ved er Collserola Park, betragtes som en af ​​de største storbyparker i verden.
Sant Cugat har i øjeblikket 12 offentlige børnehaver og grundskoler, 5 sekundære offentlige institutter, 7 samordnede centre og 5 privatejede.
San Cugat krydses af tre motorveje, AP-7, B-30, som løber parallelt med den tidligere og C-16, de velkendte Vallvidrera tunneler, der gør det muligt at nå centrum af Barcelona nemt. Det er også forbundet til Barcelona ved vejen til Rabassada eller Vallvidrera vejen.