Luksuriøs og eksklusiv avantgarde hus 763 m2

Hurtigt resume

Reference:
L0007SQ
Beliggenhed
08197
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
763 m2
Værelser:
6
Badeværelser:
7
  Se på YouTube

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español

Imponerende design hus med stor detalje.

Huset ligger i et beboelsesområde i Valldoreix (Sant Cugat). Hus beliggende i roligt enklave i direkte kontakt med naturen. Views privilegeret Collserola Natural Park. Høj grad af privatlivets fred.

Det luksuriøse og eksklusive ejendom for nylig bygget i 2011, har omkring 763 m2 fordelt på tre etager på en grund på over 2000 m2. På stueetagen finder vi dagen områder. Vi har et dobbeltværelse, der kunne bruges til kontor, lige ved siden af ​​toilettet, der tjener i stueetagen. Store sal, meget statelige, giver adgang til dette unikke stykke moderne arkitektur. Meget moderne hus med home automation mekanismer, der giver os mulighed for at styre huset fra en tjeneste panel installeret i hallen af ​​huset. Du kan styre hele huset via en nem at bruge touchscreen. Vi fandt i dette anlæg, bortset fra den dobbeltværelse og toilet, en meget stor stue, fuldt uden for over 100 m2. Fra stuen er der adgang til en terrasse, også mere end 100 m2, hvor vi finder en uendelig pool design. Ved siden af ​​stuen, den sidder et stort kontor køkken med alle apparater. Køkkenet, ligesom hele huset er lavet med de bedste mærker på markedet som den vedrører byggeelementer af høj kvalitet. For eksempel, køkkenet er den prestigefyldte Bulthaup. Design og komfort til rådighed for meget få.

Adgang til øverste etage, en ædel værelse område, opvejes af en komfortabel trappe af to sektioner. På denne etage, hvor værelserne, alle dobbeltværelser og med eget badeværelse. Vi har 4 dobbeltværelser med eget bad. I hovedrummet, master, har over 70 m2 for personlig hvile, med elektrisk pejs og plasma-tv allerede bygget ind i væggen. Også nyder et rummeligt dressing område og et stort badeværelse med naturligt lys. Hvis det distribueres perimeter måde med 3 soveværelser en suite plus alle udvendige naturligt lys og en fantastisk udsigt over den unikke natur enklave, hvor huset ligger.

Kælderen har naturligt lys, i hvert fald, det er at bruge en kælder, mørk og fugtig. Tværtimod, det har en enorm multihal (pt legeplads), der giver adgang til en terrasse, hvor en ekstern jacuzzi for op til 6 personer er til rådighed. Whirlpool integreret i det udvendige design af huset ved siden af ​​en japansk have. På samme etage er et soveværelse med dobbeltseng suite for tjenesten, har vi også vaskeri område og indendørs parkering for fire biler. Fra denne etage dig adgang til haven.

Huset har alle former for detaljer og luksus: naturlige trægulve, elevator, strålende opvarmning, klimaanlæg kanaler, kabinetter af høj kvalitet (Schüco), akustisk termoruder og sikkerhed. 100% domotic. Hele huset er styret af touch-panel eller anvendelse i smartphones.

Utvivlsomt en af ​​de bedste huse jeg nogensinde har set. Super luksus tilgængelig for få. En vidunder af arkitektur, udtænkt og designet til at gøre livet lettere.