Imponerende hjørnehus på 790m2

Hurtigt resume

Reference:
B02794SQ
Beliggenhed
08171
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
790 m2
Grund:
948 m2
Værelser:
9
Badeværelser:
7
CEE:
E

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

Imponerende hus på 790m2 bygget til store familier, der ligger mellem Valldoreix og Mirasol, tæt på La Fargueta børns skole, et par meter fra parker og haver samt busstoppested og mellem togstationerne Mirasol og Valldoreix de FGC.

Når vi går ind i huset, har vi en følelse af rummelighed og lys fra det første øjeblik i indgangshallen, vi har et stort ovenlys, der oplyser hele indgangen og trappen, der fører os til anden sal. På første sal har vi et dobbeltværelse og badeværelse, en stor spisestue med udsigt over haven og sommer spiseplads med chillout område, vi har også en stor stue område opdelt i to store værelser.
Det nye og store køkkenkøkken mod syd gør det meget lyst fra køkkenet, du har adgang til vaskerummet og servicerummet med badeværelset.
På anden sal har vi et stort rum, der er kan bruges som kontor eller læseværelse og 5 flere værelser, hvoraf 3 er suiter, vi har også et åbent område, der er omdannet til et tv-spillerum.
På parkeringspladsen har vi plads til ca. 2 biler ( kan udvides), et opbevaringsrum, lagerlokale og maskinrum, hvor vi har en storslået Viessmann-kedel, i samme etage har vi adgang til et stort rum-værksted eller gym.
Partiet har et stort grønt område (kunstgræs) en stor grill og en stor pool, alt dette, samt huset er orienteret mod sydvest, så du kan nyde solen hele dagen.