Imponerende hjørne byhus i ZONA EIXAMPLE

Hurtigt resume

Reference:
B04087SQ
Beliggenhed
08171
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
975.000
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
345 m2
Grund:
211 m2
Værelser:
5
Badeværelser:
4
CEE:
E
  Download siden i PDF

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

Denne ejendom er beliggende i det bedste område i Sant Cugat, Eixample, et par minutter fra centrum, nær Esade, skoler, marked, biografer, butikker, kun 7 minutters gang fra jernbanerne. Man kan nyde privilegiet at gå perfekt overalt uden at behøve en bil. Desuden er ejendommen perfekt til familier med børn i skolealderen, som ønsker at blive komfortabelt installeret i det bedste område i Sant Cugat.
Dette smukke hjørnehus, meget godt orienteret med sol hele dagen, fordeles over 3 etager og plante kælder, med parkering til 4 biler.
På stueetagen finder vi et toilet, en stor stue på ca. 36m2 med pejs, der fører til en smuk terrasse på 120m2 med automatisk pergola og et stort 17m2 køkken. På første sal finder vi området af værelser, hvor vi har 3 dobbeltværelser (en suite og påklædningsværelse), alle er udvendige med adgang til altan og 1 badeværelse.
På anden sal har vi en hyggelig, skønt loft på 70m2 , med udgang til en solterrasse på ca. 18m2 og et dobbeltværelse med komplet badeværelse
I kælderen finder vi en parkeringsplads til 4 biler, et lille kontor med mulighed for at bestille roomservice, pe queña vingård og et lagerområde. Huset er velholdt.
Air condition, pejs, alarm system, naturgas opvarmning