Hyggeligt rækkehus i det bedste område i Sant Cugat - Archiu

Hurtigt resume

Reference:
B00485SQ
Beliggenhed
08171
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Rækkehus
Areal:
280 m2
Værelser:
5
Badeværelser:
4

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

Fantastisk hus beliggende i et af de bedste boligområder i Sant Cugat del Valles. Archiu område. 5 minutter fra stationen og lige ved siden FFGG adgang til Vallvidrera tunneler adgang Barcelona på kun 7 minutter. Enestående beliggenhed.

Cozy dobbelthus til salg. Denne storslåede ejendom består af 280 m2 fordelt på 4 etager. Den har 5 soveværelser og 4 badeværelser.

Vi er i stueetagen en hyggelig stue, der fører direkte til den private have. Langs hallen et stort åbent køkken, der giver den samme friske og moderne karakter til en ejendom charmerende, tankevækkende og meget velholdt er beliggende. På denne etage, har vi en multipurpose værelse, i øjeblikket anvendes til kontor, men kunne bruges som et gæsteværelse eller som plads til ældre hus. Desuden samme rum, vi har en fuld gæstebadeværelse. Bemærk den praktiske terrasse med spisebord, at vi er ved siden af ​​køkkenet, terrasse, der er givet meget brug i foråret og sommeren.

Går til det første niveau, har vi den rasteplads, delt af en bred, lyse entre. Huset har 4 soveværelser, 3 doubler og 1 single. Af disse fire værelser en af ​​dem er master suite. Alle værelser er udvendige og har indbyggede skabe.

På øverste etage, nød en vidunderlig loftsrum område med et stort multipurpose værelse og en dobbelt soveværelse suite.

I kælderen finder vi opbevaring og parkering til 2 store køretøjer.

Huset er godt vedligeholdt af ejerne, og har en særlig charme på grund af de anvendte materialer og den forventede dekoration.

Fælles swimmingpool. Par rolige naboer og lokalsamfundet

Huset har alle former for detaljer: velholdt parket, A / C, varme til naturgas, aluminiumsrammer med dobbelt sikkerhedsglas.

House særlige sjæl klar til at flytte ind. Ideel for familier med børn.