Huset er isoleret i en af ​​de mest spektakulære zoner af Sant Cugat med uacceptabel udsigt

Hurtigt resume

Reference:
B00020SQ
Beliggenhed
08171
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
1.300.000
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
470 m2
Grund:
610 m2
Værelser:
5
Badeværelser:
5
CEE:
  Download siden i PDF

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español

I et af de roligere områder af Sant Cugat skiller sig ud fra dette 470 m2 hus, hvor vi kan fremhæve en spisestue på to højder med en stor pejs, der giver varme til hovedrummet.

Fritliggende hus på 470m2 på en grund på 610m2. Det er et hus med karakter og en masse personlighed, hvilket gør det unikt og gør forskellen med resten af ​​dem, den har i sit miljø.
Når vi kommer ind i huset finder vi en stor hal med indbyggede garderobeskabe og et toilet, der fører til stuen og indgangen. Stor stue med en moderne pejs og udsigt over haven og poolen. Vinduerne er dobbeltglas og aluminium tømrer. Det har et lyst og rummeligt køkken med direkte adgang til haven. To dobbeltværelser med fælles badeværelse og udgang til haven.

På øverste etage finder vi et åbent værelse med pejs og adgang til biblioteket, master suite med smuk udsigt over haven. Forladelsen af ​​suiten er det andet soveværelse på gulvet med badeværelse, alle med indbyggede skabe og masser af naturligt lys.

På øverste etage finder vi et lille motionsrum med jacuzzi, sauna og omklædningsrum med bruser, et spisekammer, en stue af opbevaring og en stor kælder med pejs og spisestue med adgang til haven. Endelig finder vi en stor garage til 2 biler