Hus til salg i Archiu

Hurtigt resume

Reference:
B00144SQ
Beliggenhed
08171
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
240 m2
Grund:
600 m2
Værelser:
6
Badeværelser:
3
  Se på YouTube

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

Fantastisk hus i et boligområde fem minutter fra centrum af den laidback by Sant Cugat del Vallés. Huset, hus til 4 vinde, er beliggende i et af de mest eftertragtede områder i Sant Cugat, området kaldet Archiu nær Can Ganchet gåtur. Meget bine byområde med alle former for tjenester og en ligelig fordeling på grunde på 600m2. Stille 5 minutter fra byens centrum. Det har også meget god adgang til de Vallvidrera tunneler, der fører til byen Barcelona på mindre end 10mn.

Huset er 230m2 fordelt på to etager kun, meget praktisk hjem og ikke overdrevent store. komfortabelt hus med alle faciliteter og bekvemmeligheder. Huset har 6 soveværelser, to doubler og de resterende fire er single. En af doubler er suite indeholder en separat påklædningsværelse. Det har 3 badeværelser, det ene nedenunder og to ovenpå. Alle værelser og badeværelser er udenfor

Det er fordelt som følger .; I stueetagen er der en stor hal, der distribuerer vejen til dag-området, rummelig separat stue fra hinanden ved skydedøre. Ved siden af ​​spisestuen, fandt vi et dejligt køkken fuldt udstyret med direkte adgang til spisning i haven. På samme etage, har vi bredt og helt udvendige dobbeltværelse, som i øjeblikket bruges til kontor. Vi fandt også en anden tjeneste enkeltværelse med badeværelse. Indendørs parkering nedenunder for ét køretøj.

På øverste etage, stueetagen natten, er der, hvor vi finder værelserne (4), en af ​​dem master suite med dressing. Alle værelser har naturligt lys og god udsigt til den private grund på 600m2.

Nyrenoveret med materialer af høj kvalitet, trægulve, naturtræ, gulvvarme og aircondition gør dette hjem en stor chance i form vedligeholdelse, optagelser, finish, beliggenhed og pris.

Ingen tvivl en meget komfortabelt hus og praksis i et af de bedste og mest populære områder i den rolige landsby Sant Cugat del Valles