Ferie rækkehus 288 m2

Hurtigt resume

Reference:
L0004SQ
Beliggenhed
08172
Sant Cugat Del Vallés
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
288 m2
Værelser:
4
  Se på YouTube

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español

Store hus til leje i et beboelsesområde i Eixample, Sant Cugat.

Rækkehus 288 m2 fordelt på fire etager. Praktisk placeret kun få minutter fra centrum af Sant Cugat del Vallés. Huset har 4 soveværelser med dobbeltsenge, fire badeværelser og et gæstetoilet. Det er fordelt på følgende måde:

I stueetagen, første dag, fandt vi stor stue med direkte adgang til privat have på ca. 25 m2. På samme etage er køkken, fuldt udstyret og med naturligt lys. Lige ud for køkken og stue, fuldt udenfor, fandt en praktisk toilet.

På første sal finder, en komfortabel stue med en fuld bad alsidig at aktier plads med et dobbeltværelse med en skydedør kan åbnes helt, og kan bruges som en separat bolig, som ejerne sætte en lille køkken og et lille køleskab.

På øverste etage, har vi en multipurpose værelse, der i øjeblikket bruges som et kontor, der giver adgang til en lille terrasse. Ved siden af, finde en anden dobbeltværelse med bad (soveværelse suite).

Gå ned til kælderen fandt vandet område af huset, sammen med opbevaring. et dobbeltværelse service og et andet rum, der kan bruges til spil værelse, læsesal eller kontor er også placeret. Den sandhed, at mange muligheder for tilpasning af rum.

På samme etage er der parkering til to biler. Direkte adgang til ejendommen.

Huset har trægulve, gas varme, fuldt udstyret køkken og vaskeri også udstyret.

Fælles pool og haver med legeplads for børn.

En god mulighed for en uovertruffen pris.