Fantastisk rækkehus nuværende design

Hurtigt resume

Reference:
B00417SQ
Beliggenhed
08171
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Rækkehus
Areal:
519 m2
Værelser:
4
Badeværelser:
4
CEE:

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

Fantastisk nybygget rækkehus.

Rækkehus 519m2 bygget med privat pool og kvalitet finish af høj. Klar til at flytte ind. Promotion bygget 2007. Hus meget velholdt og med et moderne design.

Huset har 4 niveauer / etager. På det overordnede niveau er fantastisk hal med kontor design køkken åben til stuen ved skydedør. Den stue, rummelig og lys gør ca 50m2. Hall giver adgang til haven med privat pool. Huset er fastgjort til tre vinde. På dette niveau finder vi et toilet. Fuldt udstyret designer apparater kendte tyske mærke køkken.

I det første niveau finder vi området soveværelse har en vigtigste soveværelse og påklædningsværelse med adgang til lille terrasse. Så har vi på denne etage, to dobbeltværelser deler badeværelse.

I det sidste niveau, først og fremmest har vi en multipurpose plads der aktuelt bruges til biograf eller hjælpende værelse. Stort område for børn af huset. I dette område er der adgang til en dejlig og fredelig solarium.

I kælderen er der et dobbelt soveværelse med eget badeværelse. Vi finder også vaskerum og parkering til to biler. motorcykler og cykler.

Huset er i perfekt vedligeholdelse og høj kvalitet finish, har privat interiør elevator, air conditioning kanaler og varme gas.

har planer om nødvendigt.