Fantastisk rækkehus 364 m2

Hurtigt resume

Reference:
B00118SQ
Beliggenhed
08171
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Rækkehus
Areal:
364 m2
Værelser:
6
Badeværelser:
3
  Se på YouTube

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español

Hus med 7000 m2 have

I et kompleks af 7 huse, er dette den bedste beliggenhed og den største af alle, med en storslået pool for kun syv naboer, store kommunale område på 7000 m2 med fodboldbane dobbelt mål , legeplads for børn og en fælles det giver os alle former for grøntsager, haven grøntsager og bælgfrugter.

Den drøm for enhver familie med børn, især for dem !!!!

Huset er fordelt på 2 etager et stort loftsrum.

På øverste etage, hvor du kan få adgang på gaden Nicaragua efter walking gennem en hyggelig vej, omgivet af vegetation, finder vi det primære opholdsrum og soveværelse. En stor stue med pejs og store vinduer med udsigt over kommunale område, fra dette vi adgang til den øverste terrasse, der anvendes som sommer spisning og chill out område. Ved siden af ​​loungen finder vi køkken med bryggers kontor og efter en dejlig hal 4 soveværelser med garderobeskabe og alle har udsigt til fællesskabet området, den ene med en stor suite. På samme etage et badeværelse, der tjener de tre andre værelser er tilgængelige

Nede i hallen finder vi trappe fører til den nederste etage. Her finder vi et stort værelse med mulighed for forskellige anvendelser, fitness, to nye dobbeltværelser, legeplads, lakeringsanlæg, alle udvendige og med udsigt over kommunale område, en stor distributør, som også adgang til via parkering til to biler, efter en fælles areal, der anvendes som en basketballbane, et stort opbevaringsrum, en 'vintage' badeværelse og et stort dobbeltværelse med fælles område vaskerum eller service med uafhængig adgang fra hovedhuset og udgang til privat have på 50 meter.

Fra øverste etage har du adgang til en luge med adgang et stort loftsrum på 130 m2 multi-use muligheder.

Den ideelle hjem for en stor familie, se.
Beliggenhed beskrivelse Beliggende Mas Roses område et af de mest privilegerede af Sant Cugat Det er en af ​​de bedste placeringer af alle de mennesker. På 70 meter fra School Children Forge 390 af House of Valldoreix, 750 m fra FGC stationen Valldoreix, 800 m Mirasol marked og Mercadona indkøbscenter, 750 meter fra indgangen af ​​tunnelen Vallvidrera på 740-600 m Primary Care Center, 650 Apotek Can Cadena, 200 m2 skolen "El Pinar", tæt på centrum af Sant Cugat og Collserola ridning.

En stor mulighed, lad ikke tabe.
6 soveværelser 3 badeværelser


Privat Have Terrasse 50 m Caldera Ny


Naturgas Built 130 m2 Mezzanine


Corner Pejs Garage 3 biler

Radiatorer og loft opvarmning.

Alarm Komplet parketgulve