Fantastisk lejlighed i centrum

Hurtigt resume

Reference:
B00334SQ
Beliggenhed
08171
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Areal:
120 m2
Værelser:
4
Badeværelser:
2

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

Lejligheden ligger i bydelen Torreblanca ligger i et af de mest centrale distrikter i Sant Cugat del Vallés, bekvemt placeret til hvilke offentlige tjenesteydelser. Vi fandt fantastisk marked Torreblanca, biografer, restauranter, barer, supermarkeder ... 5 minutter fra det historiske centrum af Sant Cugat, den legendariske kloster.

Lejligheden, som ligger på anden sal, nyder maksimal ro og tilstrækkelig højde for at have en følelse af fred og ro, for ikke at nævne, at sidder i centrum af byen.

Består af 120m2 på en etage. Det er fordelt som følger, 4 soveværelser, en suite og tre deler et badeværelse. Vi har stor stue med kontor køkken og adgang til en fantastisk terrasse med vidunderlig udsigt over bjergene og byen.

Gulvet, meget gode finish og meget godt vedligeholdt, er helt sikkert en meget god investering, fordi området Torreblanca er en af ​​de meget eftertragtede områder af fantastiske og rolige by Sant Cugat del Valles.

Med en parkeringsplads gulv, et opbevaringsrum og adgang til en fælles swimming pool for de mindste af huset er inkluderet.

Høj kvalitet finish, parketgulve, akustiske og sikkerhed termoruder, aircondition og opvarmning gør denne stykke en god investering at leve i Sant Cugat del Valles.

Vi ser frem til dine kommentarer og er glade mostrároslo.