Fantastisk hus til leje

Hurtigt resume

Reference:
L0001SQ
Beliggenhed
08172
Sant Cugat Del Vallés
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
329 m2
Værelser:
4
Badeværelser:
3
  Se på YouTube

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

Fantastisk hus til leje i Sant Cugat del Vallés, Eixample område.

Dejligt hus til leje 329m2 i Eixample område i Sant Cugat del Vallés. Huset har fire etager og er fordelt i 4 værelser, en suite med dressing, herunder type. Huset har 3 badeværelser og et gæstetoilet.

I stueetagen stort køkken udvendige med masser af naturligt lys. Køkken. Vi finder også stue-alrum med adgang til privat have på 15m2. Den private have har direkte adgang til den smukke anlagte fælles swimming pool. På denne etage har vi et toilet.

På første sal, fandt vi værelse område, fire soveværelser, to doubler (en suite) og to singler. De to andre soveværelser deler et badeværelse.

Ovenpå har vi en hems, MP område (i øjeblikket bruges som et stort kontor). Loftet har adgang til to pragtfulde terrasser / solarium.

Endelig har vi i kælderen, hvor tjenester er placeret, vaskeri område med naturlig ventilation og udendørs område til ophængning. Vi fandt en lille kælder og en privat parkeringsplads med direkte adgang til huset, med plads til to biler.

Huset har aircondition og gas varme. Gulvene er af træ.

Roligt boligområde med nem adgang til tjenester. Meget tæt på de internationale og Collserola Natural Park skoler. Hurtig adgang til Barcelona via arrabasada.