Fantastisk hus 334 m2 fremragende beliggenhed

Hurtigt resume

Reference:
B00486SQ
Beliggenhed
08171
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Rækkehus
Areal:
334 m2
Værelser:
5
Badeværelser:
4

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

Fantastisk hjem i den mest ædle område i Sant Cugat del Vallés.
Wonderful hjørne rækkehus i L'Eixample Sant Cugat del Valles. Hus på 334 m2 fordelt på 4 etager. Hus tre vinde og privat have.
I stueetagen er der det moderne kontor åbent til spisestuen give unge karakter til et hus bygget 1987. Ejendom i perfekt stand.
En anden sub-niveau, vi har i stuen, der giver privat have. Som et rækkehus tre vind giver mere lys til alle ophold end rækkehuse normalt har mellem medianer.

På første sal, fandt vi værelse område, 3 soveværelser. To doubler og en enkelt. I double, hvoraf den ene er en suite. Vi finder også badeværelse, der tjener de to andre soveværelser.
Ovenpå har vi fantastisk multipurpose værelse i øjeblikket anvendes som en ekstra værelse. På samme etage er et soveværelse med dobbeltseng suite. Det har også en hems til et andet niveau.
Kælderen bruges til tøjvask og parkering til 2 biler efter hinanden.
Huset er perfekt udstyret med et alarmsystem, termoruder med aluminiumsrammer, varme gas, parkering og fælles swimming pool.
Det område, hvor er dette hus giver denne vidunderlige udsigt over bjergene i direkte kontakt med naturen, huset er 5 minutter fra jernbanen FFGG.