Fantastisk ejendom 639 m2

Hurtigt resume

Reference:
B00114SQ
Beliggenhed
08171
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
639 m2
Grund:
872 m2
Værelser:
5
Badeværelser:
4
  Se på YouTube

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español

Imponerende tårn på næsten 700 m2 hus på en grund på 900 m2. Arkitektonisk den består af to dele, den første fokuserede på dette faktum murværk, har store vinduer, farvede glas og en stor terrasse med udsigt over poolen. Den anden, er foret med marmor, mursten og luk ejendommen ved vest, er det hus, der byder os velkommen til at komme ind i gågaden, der giver adgang til huset.

Stueetagen rummer et stort område på omkring 120 m2 bruges som parkering med plads til otte køretøjer med mulighed for at rumme yderligere to pladser i dette område.
På samme etage finder vi et værelse klar som værksted, har et badeværelse med bruser tjener værkstedet og området grill, uden for det der er et stort sommer køkken med grill, bål og et stort arbejdsområde. I de to forreste værelser er maskinrummet, kedel, vandtank 400 liter af solpaneler, afkalker og alle maskiner af puljen. Parkeringspladsen har to indgange med mulighed for at åbne en tredje giver denne adgang til huset af en marmortrappe med anti-branddør. Dette anlæg er på gadeplan kunne afsættes til anden brug.
På første sal er de vigtigste hus, det har et stort køkken i en "U" med direkte adgang til haven og pool, knyttet til det fundet området vaskeri, tre soveværelser, et bruges som et vaskerum med udsigt til haven, en anden som et spisekammer og en som vasketøj.
Til venstre for hovedindgangen, en stor stue på 40 m2 med store vinduer med udsigt over haven og store sommer spisestue med direkte adgang, ved siden af ​​dette kontor med et komplet badeværelse med bruser det er tilgængeligt, der betjener køkken og spiseplads. På denne samme etage er der den fantastiske master suite af huset, rummet sammen, er bundet til et stort påklædningsværelse og et dejligt badeværelse med badekar og et stort bibliotek med et andet kontor, som kunne gives 2 store soveværelser.
På anden sal Det har den sovende område, biblioteket og den store legeplads. Biblioteket har også et stort opholdsområde eller område af musik, nu med en smuk klaver.
Dette anlæg kan adskille fra huset til en enkelt lejlighed med 5 eller 6 soveværelser. I øjeblikket har 4 store soveværelser og et stort legerum, hvor de kunne være to mere. En af dem er forberedt med alle leverancer for at muliggøre et køkken.
I det er to badeværelser, det ene med bad.
Hele huset har aircondition, elektriske skodder, alarmsystemer, både udvendig og indvendig, tyveri detektorer i 33 af de 41 vinduer i huset har .
Haven omgiver ejendommen, nyde en storslået sommer spisestue på 70 m2 overdækket med marmor bord til 12 personer, chill out område, legeplads, PIM POM og et træskur til værktøj havearbejde. På gulvet i dette hus har et reservoir på 30.000 liter regnvand til vanding pumpe, så du sparer penge.
Det har en swimmingpool med solenergi, hvilket forlænger månederne badeværelse, omgivet af et stort område græsplæne.
12
Værelser Soveværelser 5 Badeværelser 4


Grand Terrace kunne nås muliggør op til 10 soveværelser.


Placering 10 minutter fra downtown Barcelona.
Det er beliggende i et af de mest eksklusive områder i Sant Cugat , 350 m af ANC, 380 m fra indgangen til Vallvidrera tunneler, 500 meter fra stationen Mirasol, 670 m fra University of Architecture ved 1, 2 km fra centrum af Sant Cugat og 1,3 km fra Club de Golf Sant Cugat. Virkelig en unik ejendom.