Fantastisk villa i MiraSol, Sant Cugat

Hurtigt resume

Reference:
B02603SQ
Beliggenhed
08171
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
769.999
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
302 m2
Grund:
802 m2
Værelser:
5
Badeværelser:
3
CEE:
E

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

Flot hus på 302 m2, med 5 soveværelser, 3 komplette badeværelser, have og pool. Trælofter og topkvalitetsafslutninger. Aluminiumskabe med termoruder er perfekt lydisolerede. Det har et udendørs hus, ideelt til spillerum eller kontor. Overdækket grillplads og med direkte adgang til haven.

Opdelt i to etager fordelt som følger:
På første sal finder vi en stor og hyggelig hall med tre soveværelser to dobbeltværelser og et enkelt og et badeværelse; et stort økøkken med masser af lys udenfor, ved siden af ​​?? køkkenet er der et badeværelse med badekar og ved siden af ​​det er der parkering til to biler og et vandområde.
Der er en stor stue med pejs og store vinduer fra som vi kan gå til den utrolige have med privat pool, en veranda med grill, spiseplads og et træhus perfekt til besøgende eller multifunktionsrum til fester, da det er lydisoleret.

På anden sal op ad trappen, Vi har adgang til et stort åbent kontor, suite med påklædningsværelse og et smukt badeværelse og et andet dobbeltværelse med påklædningsværelse og terrasse.

Huset har smukke trælofter og finish af første kvalitet. Aluminiumskabe med termoruder er perfekt lydisolerede. Gas opvarmning og aircondition.
Huset ligger i et roligt beboelsesområde. Der er direkte adgang til Ap7, et busstoppested 1 minut fra lejligheden og 10 minutter til FGC stationen. General Hospital