Fantastisk hus i et beboelsesområde i Sant Cugat 10 minutter fra Golf

Hurtigt resume

Reference:
B00619SQ
Beliggenhed
08171
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
323 m2
Grund:
750 m2
Værelser:
5
Badeværelser:
3
CEE:
B

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

Design hus på 232 m2 på en etage. Komfortable og moderne faciliteter er designet til at give familien bor i det. Moderne byggeri og dekorative elementer.
Hus på en grund på 750 m2 mod syd.
Den har 5 soveværelser. 1 dobbeltværelse med eget bad, en dobbelt og 3 singler. også den består af en tredobbelt badeværelse, et dobbelt badeværelse, en enkelt og en høflighed toilet.

Rummelig stue på 40 m2 meget lyse med fantastisk udsigt. Lige ud for stuen er åbent køkken fuldt udstyret og udvendig. Fra køkkenet adgang til udendørs sommer spisestue med adgang til pool.

I det andet område af huset, vi fandt værelser, høflighed toilet og et kontor område undersøgelsen. Hele huset er bygget internt af moduler, der er, som kunne modulere let afhængigt af familiens behov.

Huset har et hus ved siden af ​​puljen på omkring 50 m2 som i øjeblikket bruges som et kontor / kontor, hvor den nuværende ejer fungerer. Det kan bruges som et fuldt udstyret køkken, soveværelse og stue med fuld bad hjem.
Huset har privat parkering i kælderen med plads til flere biler.

Radial opvarmning solpaneler, udvendig snedkeri TECHNAL, termoruder termisk sikkerhed og akustisk, lys eg indvendigt træværk med meget markant korn. River vandtank på 5.000 liter. Aircondition.
Huset har en sydvendt sol hele dagen og privilegeret at være over de synspunkter gadeplan, også det giver en masse af privatlivets fred.

Offentlig transport i nærheden af ​​huset, 5 minutter fra stationen Valldoreix. fuldt urbaniseret og belyst område. Huset ligger lige ved siden af ​​skoven, hvor du kan gå en tur eller spille sport nemt. Meget landlige miljø og landskab.