FAMILY HOUSE - ZONE MONTMANY- Valldoreix

Hurtigt resume

Reference:
B00538SQ
Beliggenhed
08171
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
323 m2
Grund:
602 m2
Værelser:
3
Badeværelser:
2
CEE:
D

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

Smukke byhus kun 8 år, i det bedste område i Valldoreix, Montmany område. Huset har 323m2 på en p Arcela på 602 m2. Det er en bekvem hjem for lidt over to etager med det specielle ved at have en suite på jorden.
Huset imponerer med sin rolige omgivelser og med udsigt over colleserola. Fra haven ser vi en fantastisk udsigt over bjergene, både Montserrat, La Mola som Tibidabo.
Ejendommen er udformet på en sådan måde, at vi har lys overalt og en meget god distribucuón. I samme etage som hun kom ind i huset, fandt vi bort den store sal på 40 m2 med direkte vinduer til haven og en meget flot intim veranda. På samme etage, men på den modsatte side er der et stort køkken med udgang til terrasse, hvor vi kan nyde udsigten over Montserrat og La Mola. Også på kontoret køkken, designet med en moderne flair, har vi et rum, der anvendes i disse mometnos som tøjvask og strygning. Vi har også bagsiden af ​​stueetagen et dobbelt soveværelse suite med badeværelse, der anvendes som gæstebadeværelse også, og store klædeskabe.
I en anden etage op ad trappen intet indtastet et fordeling plads øjeblikket anvendes for at leve og fra dette rum to værelser, en meget stor suite (med mulighed for at gøre to soveværelser) er fordelt. Også fundet et værelse med garderobeskabe.
Fra stuen gik vi til en stor terrasse-solarium .. Vi har også en lille åben atelier, hvor vi kan se i stuen nedenunder.
I kælderen har vi 2 garage og et opbevaringsrum.
Huset har aircondition og varme, samt gulvvarme gas. Det har også alarm, der inkluderer en nattevagt for hele området af huse placeret i nærheden.
Fremhæv den høje kvalitet af materialer og huset fantastisk udsigt og ro i området med stor intimitet.