Familie hus 777 m2 Mulighed

Hurtigt resume

Reference:
B00005SQ
Beliggenhed
08171
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
777 m2
Grund:
975 m2
Værelser:
6
Badeværelser:
7
  Se på YouTube

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español

Mulighed for salg i Sant Cugat.

2004 Enfamiliehus bygget med materialer af høj kvalitet. Plot high-street at have en høj grad af privatlivets fred.

Fantastisk mulighed for at mere end 700 m2 bygget på forhøjet grund på 975 m2. Huset er designet til familie, der bor i et af de bedste boligområder i Sant Cugat del Vallés. Det har 6 værelser, de fleste af dem suiter.

Opdelt i tre etager, den første dag vi fundet områder, fantastisk rummelig stue og kontor køkken udstyret med de bedste mærker. Fra stuen og køkken med udsigt over haven med privat grund, hvor den private pool er placeret. På samme etage er et dobbelt soveværelse suite og en service rum støder op til køkken og vaskeri.

På første sal er de vigtigste værelser, store soveværelser med garderobeskabe næsten hver suite. Det største soveværelse suite har over 50 m2 og har to dressing områder.

Vi fik til hems med en spiral design med flæser, hvor der er to flere trin, der deler et komplet badeværelse.

Del kælder, garage til mere end 4 biler og et motionscenter område er beliggende. Vi fandt også en fuldt udstyret vaskerum område og stor lagerkapacitet til hjem.

Perfekt vedligeholdt have med en fantastisk pool ved siden af ​​grillplads.

Hus bygget til at passe til ejeren med højeste kvaliteter. Huset har alle former for detaljer for at gøre livet meget lettere og sikrere. Selvfølgelig huset har elevator til alle etager undtagen loftet, der er beregnet til børn i huset.

Tre typer af alarmer, skudsikkert glas, akustiske og sikkerhed gør dette hus en sikker hus og behageligt for familielivet. Huset er hævet fra stueetagen til at have en høj grad af privatlivets fred.

Fem minutter fra togstationen (jernbanerne i Generalitat de Catalunya) og centrum af Sant Cugat. Det har også god adgang til Barcelona gennem tunneler Vallvidrera som giver os adgang til Barcelona i mindre end 10 minutter.

Pris omsætningspapirer!