Spektakulær lejlighed til leje

Hurtigt resume

Reference:
B04248SQ
Beliggenhed
08171
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Lejlighed
Areal:
143 m2
Værelser:
3
Badeværelser:
2
CEE:
E

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español

Spektakulær hjørne design lejlighed på 140m2 til leje. Boliger med to perfekt differentierede områder. Dagområdet består af rummelig stue med designer møbler, køkken åbent til stuen med high-end apparater og vaskerum med garderobeskabe. I natområdet er to dobbeltværelser fuldt møblerede og med store skabe meget veludstyrede, badeværelse og en suite med påklædningsværelse og badeværelse.
Huset har også 2 store parkeringspladser og et stort opbevaringsrum med stor garderobe og hylder.
Bolig med smukt fælles område med swimmingpool.
Beliggende i et af de bedste områder i Sant Cugat, meget tæt på FGC stationen og alle tjenester.
Sant Cugat del Vallès er en by beliggende få kilometer fra Barcelonas hovedstad, der tilhører Vallès Occidental regionen. Dens monumentale arv, ledet af sit gamle benediktinske kloster, er omgivet af smukke naturlige landskaber.
Sant Cugat del Vallès er et privilegeret sted fra et naturligt synspunkt. Central Park, der ligger i centrum af byen, bliver byens grønne lunge. Og tæt ved er Collserola Park, betragtes som en af ​​de største storbyparker i verden.
Sant Cugat har i øjeblikket 12 offentlige skoler for førskole og grundskole, 5 offentlige gymnasier, 7 subsidierede centre og 5 private skoler.
San Cugat krydses af tre motorveje, AP-7, B -30, som løber parallelt med den tidligere og C-16, de velkendte Vallvidrera tunneler, der giver dig mulighed for at nå centrum af Barcelona om 10 minutter. Derudover er Sant Cugat forbundet med Barcelona med jernbane.