Ekstraordinært friliggende hus med enestående design med panoramaudsigt.

Hurtigt resume

Reference:
B04280SQ
Beliggenhed
08171
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
1.167.000
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
372 m2
Grund:
661 m2
Værelser:
5
Badeværelser:
3
CEE:
B
  Download siden i PDF

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español

Ekstraordinært enfamiliehus Obra Nueva, med enestående design med panoramaudsigt. Beliggende i den privilegerede indstilling, der giver grænsen for Parc de Collserola, beliggende i et beboelsesområde kaldet Mommany i landsbyen Valldoreix, ca. 15 minutter fra Barcelona.

På en grund på 661.57m2 anslås det at bygge et hus af 375-385m2, bæredygtig. Distribueret i tre etager:

PLANT PARKERING: Hvor er den store kapacitet parkering for tre biler og en motorcykel. Installationsrum. Lager- og liftprognose.

BAGGRUND: Gennem hvilket hus er adgang til huset gennem en stor distributør, der byder på masser af lette og store mængder. Denne plante er fordelt i stuen på omkring 42-45m2, med pejs og direkte adgang til haven med grillplads, køkken med ø og vand værelser med direkte adgang til udefra. Det har også et gæsteværelse, komplet badeværelse, stor veranda med grill.

Første sal: fordelt i Suite værelse med stort påklædningsværelse, badeværelse med regnbruser og terrasse adgang med fantastisk udsigt. Det har også to flere dobbeltværelser med direkte adgang til haven. Fuldt badeværelse med badekar, der tjener begge værelser. Endelig forklare, at denne plante også har et åbent kontor.

Bolig 100% orienteret syd, udsigt over Tibidabo. Hus med effektiv konstruktion med energi rating Class AB. Solbeskyttelse gennem justerbare persienner og lavemissionsglas. Høj komfort aircondition, gulvvarme i stueetagen og første sal med WIFI termostater. Solplader til sanitært vand. Aircondition

Huset har en stor have, som er fuldt designet til at skabe total symbiose mellem huset og haven, alle værelser har direkte adgang til ydersiden.
Overflødende pool med saltopløsning elektrolyse rensning og LED spotlights farver


En luksus hjem, design og komfort i et ideelt miljø af natur og ro.