EKSKLUSIVE DESIGN HUS I ARXIUS OMRÅDET

Hurtigt resume

Reference:
B04109SQ
Beliggenhed
08171
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
3.650.000
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
700 m2
Grund:
740 m2
Værelser:
5
Badeværelser:
7
CEE:
C

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español

Dette fritliggende hus lavet af den prestigefyldte internationale arkitekturstudio RTA OFFICE og designet udelukkende af KNOWHAUS har et konstrueret areal på 700m2 på et hjørneområde på 750m2 i området Arxiu, højt værdsat for sin hurtige adgang til byen Barcelona.
Huset består af fire niveauer. Vi får adgang udefra ved to forskellige gader til det mest funktionelle område af ejendommen, hvor det huser sin garage til to store volumenbiler, et buksepresse værelse, spisekammer med køleskabe og frysere, indkapslet opbevaringsrum, rengøringsrum, udendørs tørrestativ og indretning og rumfaciliteter.
Hovedetagen har en stue med dobbel højde på 75m2 med barmøbler, brugerdefinerede jernbøger og pejs, en stor 30m2 spisestue, et stort 30m2 køkken, en suite til gæster og et studie med fantastisk udsigt over landskabet På første sal fire soveværelser med fire badeværelser og på anden sal sin fremragende duplex suite på 90m2 består af 35m2 soveværelse, to separate badeværelser med indbygget dressing hver for henholdsvis lord og dame, privat trappe til vandområde med sauna, gym og jacuzzi, et privat kontor og en udendørs terrasse på 60m2 med udsigt over Sant Cugat.
På ydersiden kan vi nyde en storslået integreret veranda med kapacitet til fem biler i sit adgangsområde. På bagsiden af ​​ejendommen kan vi nyde en have med swimmingpool og en praktisk veranda med udsigt over spisestuen for at nyde udsiden om vinteren.