Domotic moderne hus design.

Hurtigt resume

Reference:
B00603SQ
Beliggenhed
08171
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
550 m2
Grund:
538 m2
Værelser:
6
Badeværelser:
6
CEE:
E

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

Parcelhus på 567 m2 bygget på en grund på 538 m2, der er designet af den kendte arkitekt Joan Enric, fordelt over fire etager. Nedenunder en stor garage til tre biler på trommer, maskinrum. I stueetagen en rummelig stue udestue med adgang til pool-området, fuldt udstyret køkken med centrale ø, luksus finish og adgang til haven, et en suite soveværelse med adgang til strygning område kan det godt bruges som værelse service.

en spiral design giver os mulighed for at klatre op til første sal, to dobbeltværelser vender mod syd, udgang til deles af to soveværelser, badeværelse, der tjener værelser på samme etage balkonen er der en suite type plads til gæster, adgang til overdækket gangbro med udsigt over stuen. På tredje sal et stort loftsrum med trætag og glaseret med adgang til to terrasser, den vigtigste sydvendt terrasse med udsigt til pool-området, på samme etage er soveværelse af ejendommen, med adgang suite til den store terrasse, badeværelse bruseniche og spabad, walk-in closet foret med træ.

ejendommen har en anlagt pool område, der omgiver ejendommen med en hundredåret oliven og regnsensor til automatisk vanding .

fremhæve de kvaliteter af de anvendte samt møbler og køkkenmaskiner, der er i Gaggenau, Gutmann og Siemens materialer. intern elevator, Smart Home indvendig og udvendig, air condition på alle etager, gulvvarme i stueetagen og radiatorer på de andre etager.

Ejendommen er beliggende i det bedste område i Valldoreix banegården i Generalitat de Catalunya er 4 minutters gang. Det har en fremragende forbindelse til Vallvidrera tunneler.