Design og forankring i Golf Sant Cugat

Hurtigt resume

Reference:
B02424SQ
Beliggenhed
08171
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
530 m2
Grund:
600 m2
Værelser:
5
Badeværelser:
3
CEE:

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

Imponerende nye hus klar til at blive boet.

Dette avantgarde designhus er beliggende i et af de mest udvalgte kvarterer i den rolige landsby Sant Cugat del Valles, Can Trabal kvarter, 5 minutter fra den prestigefyldte golfbane. Nybyggeri klar til at flytte ind.

Huset består af 500m2 fordelt på 4 etager. Hovedetage hvor er åben og lyst åbent moderne køkken, hvor vi har indarbejdet spisestuen. Lige siden har vi stuen med udsigt over den private have, hvor vi finder poolen. Forglasset facade giver en følelse af forbindelse med det naturlige og grønne miljø i det rolige område af Can Trabal kvarteret. Det er en juvel af moderne arkitektur, der kombinerer elementer som armeret beton til facaderne sammen med det ædle materiale, der er glas, en kombination af kolde og holdbare elementer i modsætning til den varme indre følelse, da huset har et moderne system med radial opvarmning .

På øverste etage finder vi kun et værelse, master master suite med spektakulær udsigt. Værelse med badeværelse og omklædningsrum med adgang til et privat solarium.

På gulv -1 har vi 4 værelser, der deler et badeværelse og et stort flertalligt rum til sjove øjeblikke af dagen, studierum, spillerum, biograf, kontorer .. for at næsten 70m2 skal bruges som mere bekvemt.

På gulv -2, gade etage har vi vaskerum og privat indendørs parkering med kapacitet til to biler.

Have og privat pool forhøjet gadeanlæg for bedre privatliv.

Et luksuriøst hjem for elskere af design og avantgarde!