Design hus midt i naturen

Hurtigt resume

Reference:
B00394SQ
Beliggenhed
08171
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
548 m2
Grund:
1757 m2
Værelser:
5
Badeværelser:
5
CEE:

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

Fantastisk nybygget hus til salg.

Parcelhus 548m2 på en grund på næsten 2000m2. Hus bygget i 2009 næsten helt nye. Meget lidt brug.

Huset har 5 soveværelser og 5 badeværelser. Hus med høj materialer kvalitet i midt i naturen, oase af fred og afslapning, der gør dette en enestående mulighed vidunder.

Huset har flere etager. Vi ovenpå i et dobbeltværelse med bad og en multipurpose værelse i øjeblikket anvendes som en ekstra plads til børn i huset.

I faldende rækkefølge, komme op og ned, lige efter at finde første sal, værelse område, hvor vi har den master suite med badeværelse og dressing. Vi på denne etage to dobbeltværelser deler et badeværelse.

En etage nedenfor, vi har dagen ophold, store amerikanske køkken fuldt udstyret med spisestue og stue med pejs.

Huset er orienteret at have sol hele dagen. Du tilgås fra denne etage til en privat pool og udendørs spiseplads med haven. synspunkter og følelse af fred er spektakulære.

En etage nedenfor har rigelig multihal, som kunne bruges eller fitness-studie og lidt under har parkering til flere biler. Hus

høj grad af beskyttelse af personlige oplysninger og høj kvalitet byggematerialer. Ventileret facade, kølervæske, elevator, boblebad i master suite, fantastisk udsigt, automatisk vanding, gulvvarme.