Dejligt hus til salg i Zona Archiu

Hurtigt resume

Reference:
B00145SQ
Beliggenhed
08171
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
610 m2
Grund:
716 m2
Værelser:
5
Badeværelser:
5
  Se på YouTube

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

Parcelhus til 4 vinde i et af de bedste områder i Sant Cugat del Valles, døgninstitutioner 5 minutter fra centrum af Sant Cugat, hvor vi finder alle former for tjenester.

Ejendommen består af 610m2 bygget på 4 etager, i privat grund af 716m2. På stueetagen, plante dag er der en stor hal, som distribuerer meget naturligt på de forskellige rum i huset, rummelig udendørs stue, køkken (med separat spiseplads til dag til dag) fuldt udstyret. Vi finder også en komplet høflighed toilet ved siden af ​​rummet til service. Fra stuen fører til haven, hvor vi finder en grund på 716m2 med privat swimmingpool med en høj grad af privatlivets fred. Særligt roligt område.

På øverste etage, stueetagen natten, er der to soveværelser med dobbeltsenge en suite, den ene af dem med påklædningsværelse og en fantastisk terrasse / solarium med privat adgang fra soveværelse. På denne etage har vi en anden enkeltværelse (i øjeblikket bruges som studie), som har et badeværelse.

Øverst, helt loftsrum etage er et dobbeltværelse et badeværelse og en multipurpose værelse knyttet til et kontor. I øjeblikket MP rum bruges som en ekstra plads til den yngste af huset.

I kælderen har vi et badeværelse, et pulterrum og et bjerg-stil lounge til familiesammenkomster vinter. Denne etage er der, hvor vi er fuldt udstyret og ventileret vaskeri og garage til 4 biler.

Huset har en elevator, der forbinder alle etager. Designet af den nuværende ejer, det er et stort hus i et charmerende område i Sant Cugat.

Materialer af høj kvalitet, aircondition, privat pool, gas opvarmning og perimeter alarm og interiør gøre dette hjem en stor chance.

Vil være glade for at arrangere en visning, hvis det ønskes!