Coquette rækkehus i Parc Central med fællesareal og pool

Hurtigt resume

Reference:
B00064SQ
Beliggenhed
08171
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
197 m2
Værelser:
3
Badeværelser:
2
CEE:
E
  Download siden i PDF

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

Coquette hus på 197m2 bygget, med direkte adgang til fællesareal og pool.

Ejendommen er beliggende i Parc Central et af de mest beboelsesområder i Sant Cugat del Valles. Fremhæv det perfekte sted med huset med adgang til alle nødvendige ydelser: ambulant klinikker, indkøbscenter, busstoppesteder og undervisningscentre. Og kun 12 minutters gang til centrum.

Huset er fordelt over 3 etager (plus kælder, hvor garagen er placeret)

Vi kommer ind på hovedetagen i huset gennem en distributør med indbygget garderobe, meget praktisk til flere anvendelser. Til højre for det samme finder vi et stort køkken kontor fuldstændig renoveret. Ud over den store stue med direkte adgang til den smukke haveterrasse på 30 m2 med automatisk vanding, hvorfra vi har direkte adgang til fællesskabsområdet og poolen. Fra denne etage har du adgang til kælderen, hvor garagen til to biler er placeret. Bemærk, at der i stuen er en forudinstallation af et skorstensskot.

Så kommer vi ad gangen til første sal, der bruges som et soveværelse bestående af en suite med et badeværelse og et lille påklædningsværelse og to meget solrige dobbeltværelser, hvoraf en af ​​dem med indbygget garderobe. På denne etage er der også det andet komplette badeværelse i huset, som serverer begge værelser.

Endelig får vi adgang til en svær loft på 25 m2, der i øjeblikket er aktiveret som et studie. Som har direkte adgang til terrasse på 14 m2 med smuk udsigt.

Huset har alarm, opvarmning, aircondition, fliseregulve og aluminium vinduer med termoruder med cuarterones.

Tøv ikke med at arrangere et besøg hos os .