Charmerende byhus i Parc Central-Colomer

Hurtigt resume

Reference:
B00032SQ
Beliggenhed
08171
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
720.000
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
253 m2
Grund:
150 m2
Værelser:
4
Badeværelser:
3
CEE:
E
  Download siden i PDF

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español

Charmerende parcelhus på 253 m2, beliggende i et lille samfund af fem naboer, meget tæt på centrum af Sant Cugat, et par minutters gang.

Huset er fordelt på tre etager plus kælder. Vi får adgang til dette via en coquettish distrubuídor til stueetagen bestemt til zone zone. Hvor finder vi fuldt renoveret køkken-kontor, stue med pejs og direkte adgang til terrassen på 20 m2 plus et toilet.

Gennem en trætrappe adgang til anden sal til natområde , der består af 3 værelser, der deler et badeværelse og suite med badeværelse.

Endelig er der i den øverste del af huset en stor hems, der i øjeblikket bruges som et soveværelse, selv om det kan bruges som et multifunktionsrum til spil. kontor .... Understreger, at opholdet har en dejlig gårdhave-terrasse på 15 m2 med smuk udsigt.

Fra adgangsgulvet til huset har vi adgang til kælderen, der består af vaskeri, kontorlokale og garage med kapacitet til to biler. Dette område er også tilgængeligt fra gaden af ​​samfundsområdet.

Høj kvalitet finish, opvarmning, aircondition. Lakerede døre i hvidt aluminiums udvendigt tømrerarbejde med termoruder, indbyggede skabe og pejs.

Fællesskabet har et lille fællesområde med en swimmingpool.