Fritliggende chalet i Mirasol

Hurtigt resume

Reference:
B03765SQ
Beliggenhed
08171
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
1.250.000
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
454 m2
Grund:
776 m2
Værelser:
5
Badeværelser:
3
CEE:
F

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

Enfamilie med pool i det almindelige hospitalområde
Det er til salg i mirasol, det generelle hospitalområde, praktisk og funktionelt fritliggende hus, har 630 m2 have med swimmingpool og et bygget areal på 406m2. Det er fordelt på to etager plus kælder aktiveret med parkering til 4 biler, uafhængigt opbevaringsrum og kælder.
På indgangsgulvet finder vi i tillæg til salo-spisestue og køkken med separat vaskeri, to soveværelser med dobbeltsenge og et badeværelse med bruser. På første sal er to værelser også dobbelt og store, et badeværelse og suiten med adgang til en lille terrasse. Denne etage er afsluttet med en skumløs loft, der er åben til stuen.
Afslutningen af ​​første kvalitet, den praktiske brug af rummene, med indbyggede skabe, både i entré og i værelserne, trægulve og loft og dets fremragende placering, gør dette hjem, et unikt produkt i området. Can Cabassa er et af de bedste områder i mirasol, og ikke kun fordi det er kun 5 minutters gang fra det generelle hospital i Catalunya, men også fordi det også har alle de nødvendige tjenester, bus- og togstop, skoler, apoteker, parker, centrum kommerciel og hurtig adgang til motorveje eller centrum af Sant Cugat.