Hus i Golf - Kan Trabal

Hurtigt resume

Reference:
B02418SQ
Beliggenhed
08171
Sant Cugat del Valles
Spanien
Pris
Spørg
Type ejendom:
Hus / Villa / Parcelhus
Areal:
516 m2
Grund:
800 m2
Værelser:
5
Badeværelser:
6
CEE:

Share this property on Social Networks

Beskrivelse af ejendommen

Oversat automatisk, kan der være unøjagtigheder Du kan se den oprindelige på følgende sprog: Español / English

Fantastisk og uovertruffen ejendom i det eksklusive område Sant Cugat.

5 minutter fra den prestigefyldte golfbane i Sant Cugat, ligger det rolige kvarter i Can Trabal, boligområde og eksklusivt kvarter 5 minutter fra alle tjenester og butikker. Huset har 520m2 bygget fordelt på tre etager, kælder, stueetage og gulv værelser. Grund på 800m2 med solarium, grill og privat pool. Huset er godt orienteret, lyst og med et højt privatliv.

I stueetagen finder vi en dejlig hal, der distribuerer til de forskellige rum i dag til dag. Vi finder rummelig spisestue ved siden af ​​kontoret. På samme etage finder vi soveværelse med dobbeltseng og påklædningsværelse, værelse og helt udenfor rum. På samme etage har vi køkkenet med en ø og ved siden af ​​det har vi vaskerum.

På øverste etage, ædelgul, har vi fire dobbeltværelser med eget bad. alt ude og med adgang til terrasse, der giver hovedfacaden, hvor vi har haven med poolen.

I kælderen har vi stor indendørs parkeringsplads med kapacitet til 3 eller 4 biler.

Hus med aircondition, opvarmning til naturgas, Dobbelt sikkerhedsglas og automatiske tyske mærke skodder. Selvfølgelig er automatisk vanding, elevator, automatiske parkeringsdøre .. hver eneste detalje at komme ind for at leve og nyde det behagelige liv, der tilbydes af den rolige landsby Sant Cugat.